hvordan man praksis let sunde vaner på kontoret

Alle er understreger sunde vaner generelt , men da svineinfluenza -epidemien og fedme sats dette land har har folk på udkig efter måder at blive raske og ophold sikker . Da de fleste amerikanere arbejde uden for hjemmet og bruger 40 eller flere timer på kontoret , bør kontoret kunne være tilbøjelige til bakterier og usunde praksis

Du skal bruge: .
sæbe
papir .
køkkenrulle .
cykel stativer .

frivillige .
regelmæssige kontorudstyr .


1 .
Post et tegn på badeværelserne , at hånd-vask er et must . Også sende , hvordan du effektivt vaske dine hænder ( under hånd- vask er et must tegn ) . Du kan medtage den tid det skulle tage dig for at fuldføre hele alfabetet er det samme mængde tid det skal tage at vaske dine hænder .

2 .
Vælg sundere valg af fødevarer til møder . Hvis det er et morgenmøde du kan få frisk frugt eller eftermiddag handel i disse cookies for selleri og gulerødder . Skift fra sodavand til vand eller i det mindste gøre vand en mulighed .
3 .
Nogle medarbejdere klager over , at der ikke er nogen hvor man kan opbevare deres cykler . Installer en cykel rack for at tillade medarbejderne at gemme cykler på et sikkert sted . Også du kan få en incitamentsprogram den person , der kører deres cykel til arbejde mest i en måned får et gratis uge af en sund frokost efter eget valg ikke at overstige over 9 dollar-. 10 dollar per dag
4


Etablere et sundhedsbevidste bibliotek på kontoret og efter tegn synlige områder som køkkener og venteværelser .
5 .
at brænde energi og spare på energien foreslå mere gå rundt på kontoret i stedet for at sende blandt kontor mail og e-mails .
6 .
Hvis du har en pause værelse på kontoret anvende , hvis der for andre end at spise . Det er blevet sagt , at latter udgivelser stress . Sættes på en sjov film eller tegneserie-dette tillader ansatte at deltage i en aktivitet, de normalt ikke ville gøre .

7 .
Host en frokost trappe venskabelig konkurrence . Den medarbejder , der bruger trapper mest i en måned får et incitament en sund morgenmad for en uge eller frokost .
8 .
Host en gang om måneden en frivillig sund potluck . Medarbejdere kan medbringe deres foretrukne sunde parabol og oplade hver person 5 . 00 de penge kan gå mod næste sund forplejning morgenmad eller frokost på kontoret .
9 .
Nå ud til en ernæringseksperter at se om de kan tale i dit kontor og forsøge at organisere en i middagspausen sunde kick-off

gode råd og advarsler


 • kontoret bør presse på alle former for praksis kan bruges i hjemmet
 • Spørg medarbejderne , hvis de har sjove eller udøve DVD'er til at donere , og låne dem ud eller bruge dem i pausen rummet
 • Spørg om dine medarbejdere forslag , fordi der på end de ved , hvad de vil gøre eller ikke gøre
 • Må ikke post offensivt tegn
 • Vær ikke bange , hvis du tabe i processen

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.