hvordan man vælger sygesikringsreformen

Health Insurance reform er et varmt emne i vores nation lige nu . Dette skyldes, at mange har taget denne mulighed for at spille politik og bruge skræmme taktik for at forhindre fornuftige mennesker i at foretage en intelligent beslutning om familie sygesikring ; Lad os undersøge nogle af de hårde spørgsmål , selv privat sygeforsikring , og hvordan det påvirker din økonomiske formåen som forbruger .

Du skal bruge: .
Open Mind
Computer .
Blyant .
Pad .


1 .
Det første skridt er at skridt væk fra alle de talkshow værter og kongresmedlem , og undersøge oplysningerne til dig selv . Hvis du skal læse hele regningen , den er tilgængelig på Det Hvide Hus hjemmeside . www. whitehouse. gov . Se under overskriften sundhedsydelser . Hertil kommer , har den hvide slange , forudsat et websted , der vil behandle mange af de spørgsmål, som jeg vil dele med dig . Husk din første prioritet er at forstå debatten om Health Care Forsikring .
2 .
Bestem , hvad du allerede kender din egen sygesikring .
Har du i øjeblikket ligesom de præmier , som du betaler ? Har dine præmier steget betydeligt i de seneste ti år? Hvis du er tilfreds med din præmier så måske vil du ikke ønske Health Insurance Reform .

3 .
Beslut hvis Health Insurance selskaber var i konkurrence med en bedre og mere økonomisk forsikring valg , ville det sænke dit præmier .
Lige nu , United Health CEO gør $ 100,000 en time . Kan du tro det? Hvis United Sundhed og andre virksomheder havde at konkurrere med en mere rimelig præmie omkostninger , tror du ikke United Health ville have til at komme ned på omkostningerne for at overleve ?
4 .
Afgør, om du ønsker flere valgmuligheder og større variation i Health Insurance .
Hvis du kan lide din nuværende sygesikring , kan du holde det . Det eneste, der vil ændre sig over tid , er prisen på din præmie . De vil gå ned . Hvis du ønsker at vælge en anden sygeforsikring plan , der kan tilbyde bedre ydelser etc. så kan du . Konkurrence er godt . Virksomhederne vil blive tvunget til at kæmpe for din virksomhed .
5 .

Afgør, om du mener, at myterne , som disse i modsætning til reformen .
Health Insurance reformen ikke føre til sundhedsvæsenet rationering . Har du ærligt tror , at det ville stå i dette land ? Health Insurance Reformen vil ikke føre til veteraner miste deres fordele . I virkeligheden er der forslag om at gøre det bedre for de mænd og kvinder , der har ofret så meget .
6 .
Afgør , hvis du ønsker at tage den byrde af omkostninger ud af små virksomheder.
små virksomheder , at give sine medarbejdere sundhedsforsikring kamp for at betale præmien beløb . Ville det ikke være bedre , hvis de så en nedgang i omkostningerne i sygeforsikring for deres ansatte ? Især dem, der brutto mindre end $ 500. 000. om året ? Til gengæld arbejdsgiverne ville være i stand til at ansætte mere personale . Flere job !
7 .
Afgør , om at give sygesikring til de mindre heldige er det værd .
Først og fremmest , det er Amerika . Vi tror på at tage sig af vores egne folk . Dette er det rigeste land i verden . Vi bør ikke tillade, at vores folk til at dø , lide , og bliver uhelbredeligt syge , fordi de er fattige . Dels forstå, at hvis vores landsmænd gå til skadestuen , vil vi stadig nødt til at betale , fordi hospitalerne skal sprede omkostningerne . Vi ville bruge langt mindre tilskud til udgifter til sygeforsikring for vores landsmænd end at betale absorbere omkostningerne fra konstant skadestuebesøg , der har skyrocketing omkostninger .

8 .
Afgør, om vores ældre medborgere bliver målrettet eller informeret korrekt , da det drejer sig om sygesikring .
1 . Seniorer allerede benytter en regering løbe sygeforsikringsselskab-Medicare . Er vores seniorer tilfreds med Medicare ? For det meste , så nok . En bestemmelse om sygesikringsreformen er at lukke dejen-møtrik hul . Dette vil sikre, at der seniorer ikke sat ud flere penge til medicinske procedurer. Hertil kommer , er der ingen mulighed for seniorer at dø eller ansigt nogen død panel . Hvis du er en senior , kan du bestemme , hvordan du vil have din læge til at håndtere dig , hvis du er i en medicinsk situation , der er liv eller død . Du beslutter om du vil have dem til at gøre alt, hvad de lægeligt kan gøre for at genoplive dig og holde dig i live , eller hvis du cant dem til at give dig til at dø fredeligt , hvis alle , at de kan gøre er mislykkedes . Dit liv er i dine hænder , ikke i hænderne på læger . De eneste , at forslaget ønsker at skære , er spild af midler i Medicare . Dette har intet at gøre med dine tjenester .

gode råd og advarsler


 • Vær informeret af relevante oplysninger . Ikke tillader nogen at forsøge at narre dig til at tro, bare noget , uanset deres partitilhørsforhold . Du ønsker at kende sandheden .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.