måder at bekæmpe en skråtobak afhængighed

En almindelig misforståelse er , at brugere af røgfri tobak har en mindre risiko for kræft end rygere . Af denne grund . mange rygere handel cigaretter til at tygge tobak som en " sundere " alternativ Men American Cancer Society undersøgelser viser , at omkring 90 procent af oral cancer patienter er tobak brugere , og den mundtlige kræftrisiko er 50 gange større for røgfri tobak brugere end for folk , der ikke bruger tobaksvarer . Røgfri tobak brugere også er mere tilbøjelige til at lide slagtilfælde og hjerteanfald . Hvis du prøver at holde op, der er måder at bekæmpe en skråtobak afhængighed

Nikotin Patch


ligner en bandage , nikotin plaster giver en stabil dosis af nikotin , den vanedannende stof i tobak , gennem huden . Patches kommer i graduerede niveauer, der langsomt mindske mængden af nikotin frigives i kroppen , oftest over en samlet periode på otte uger . Hvert plaster er slidt for en 24- timers periode .

De mest almindelige bivirkninger af patches er hududslæt på plastret , kvalme og søvnproblemer . Hvis du er plaget af hududslæt , bare placere plasteret på et andet område hver dag . Du kan også bruge antihistaminer cremer eller salve . Fjern plasteret et par timer før du går i seng for at hjælpe med søvnproblemer .

Nikotinplastre er sikre for de fleste. Kontakt din læge , før du begynder nikotin-substitutionsterapi . Personer med diabetes , lever- eller nyreproblemer , eller hjertesygdomme kan være nødvendigt at finde en anden vej . Gravide eller ammende kvinder bør også drøfte pletter med deres læger , før du bruger dem .

nikotintyggegummi


Nicotine gum kan hjælpe med at bekæmpe tobaksmisbrug ved gradvist at frigive nikotin gennem munden . Det er sikkert for de fleste mennesker , men lider af visse medicinske tilstande , såsom diabetes , hjerte -eller leversygdom , eller sår , bør konsultere en læge, før du begynder enhver form for nikotin-substitutionsterapi .

Nicotine gum , kan være meget effektive , når de anvendes korrekt . Den bedste teknik til det højeste niveau af støtte er at tygge tyggegummi langsomt , indtil smagen bliver stærk . Når det sker , stopper tygge og flytte tyggegummi til den side af munden , mellem tænderne og kinden . Når smagen begynder at gå væk , begynder at tygge igen . Dette vil frigøre en anden lille mængde nikotin i munden . Gentag dette mønster i ca 30 minutter eller indtil tyggegummiet har ingen smag . Må ikke spise eller drikke noget inden for 15 minutters brug , da det nedsætter hjørnetand effektivitet . Nikotintyggegummi kan være en hjælp at røgfri tobak brugere , der ønsker at stoppe . Det har få bivirkninger , og sælges i håndkøb .

Antidepressiva


Nikotin kan have en antidepressiv effekt på nogle mennesker , hvilket gør det sværere for dem at stoppe tygge . Fordi depression er også et symptom på nikotin tilbagetrækning , kan brug af antidepressiva faktisk hjælpe tobak brugere op. Der er også et stof kaldet mecamylamine , som blokerer virkningen af nikotin på kroppen . Du skal bruge en recept fra lægen til disse lægemidler.

næsespray


Nikotin næsespray kan hjælpe tobak brugeren forlade ved gradvist at frigive nikotin i blodbanen . Følg anvisningerne på æsken og husk at næsespray ikke bør benyttes mere end én gang i hvert næsebor i en time . Gradvist aftage brug af spray , så den anden uge , er kun halvt så meget spray , der anvendes som i løbet af de første par days. There er nogle generelt milde bivirkninger, herunder nysen , rindende øjne , mindre sår i munden , fordøjelsesbesvær , og næseblod . Nikotin næsespray sælges i håndkøb .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.