programmer til at hjælpe stoppe med at ryge

Omkring 23 procent af den amerikanske befolkning ryger , ifølge en artikel i Sun Journal ( Lewiston , Maine ) . Denne procentdel omfatter præsident Obama . Talrige kampagner , programmer og statslig regulering har forsøgt at reducere denne procentdel . American Lung Association og American Heart Association er bekymrede med antallet af personer, der dør af ryge-relaterede sygdomme . Disse foreninger har iværksat fælles kampagner advare offentligheden om sundhed farer ved rygning .

Cigaretter og Addicition


Forskning ledet af forskere ved Erasmus University Medical Center i Rotterdam , opdagede Nederlandene , at mere end halvdelen af personer , der lider af et hjerteanfald på grund af rygning stadig gå tilbage til cigaretter et år senere . Denne forskning viser, at selv truslen om døden ikke har været nok til at afskrække folk fra at ryge . Sparke vane er vanskeligt , fordi folk kæmper to komponenter-den fysiske afhængighed af nikotin og de psykologiske , sædvanlige afhængighed .

Behavior Modifikation Programmer


Nogle af de mest almindelige programmer, rygere anvender, er opførsel modifikation programmer . Disse programmer er designet med den idé , at rygning er en indlært adfærd . Derfor kræver slutte aflæring adfærd i forbindelse med rygning . Under opførsel modifikation processen , er den enkelte ofte fortalt at erstatte rygning adfærd med noget nyt og sundt .

Nikotin erstatning


nikotinsubstitution er et andet effektivt program . Disse programmer kræver en individuel at erstatte nikotin med en patch eller tyggegummi . Som den person anvender plaster eller tygger tyggegummi , er nikotin frigives til blodbanen i små doser . Disse typer af programmer blev skabt for at nedtone tilbagetrækning oplevelser rygere holde ud, når de holder op .

Rådgivning


Rådgivning programmer også er tilgængelige for folk , der ønsker at kvitte tobakken . Rådgivning sessioner yde rygere med støtte , opmuntring og information via grupper , internet, telefon , eller in- person taler . Disse programmer virker ved at designe en strategi for at holde op . Nogle rygere synes, at der gruppe eller personlig støtte gør rygestoppet .

Overvejelser

I 2003 underskrev Verdenssundhedsorganisationen en global traktat , der havde til formål at mindske og i sidste ende eliminere salg af tobak . Traktaten omfattede forbud mod cigaretter reklamer og andre regler . Desværre har mange lande ikke fuldt ud at gennemføre den internationale traktat . Rygeforbud på offentlige steder , nikotinerstatningsprodukter og endnu højere skatter har hjulpet folk sparke vane . Alligevel behov for en yderligere indsats for at forhindre dødsfald i forbindelse med cigaretrygning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.