røgdetektor sikkerhed

Røgdetektorer er uvurderlige for tidligt brand alarm og overlevelse . Burn Institute rapporter røgalarmer reducere brand dræbte og tilskadekomne med mindst 50 procent . De fleste af brand dødsfald i hjemmet , der ikke har arbejdet røgdetektorer

Typer


Røg detektorer er kategoriseret efter sensor type . Der er ionisering alarmer , fotoelektriske alarmer og dobbelt sensor alarmer , som har både ionisering og fotoelektriske sensorer . Ionisering detektorer virker bedst i hurtig bevægelse brande . Fotoelektriske detektorer fungerer bedst i røgfyldte brande . At spille det sikkert , anbefaler den amerikanske Fire Administration installere dual sensor alarmer , eller en kombination af ionisering og fotoelektriske alarmer .

Strømkilde


Der er batteridrevet røgalarmer og elektriske røgalarmer . Batteri detektorer installere let , men kræver regelmæssig udskiftning af batteri . Elektriske detektorer er hardwired , og kan være nødvendigt at blive installeret af en elektriker . De fleste hardwired detektorer har en backup batteri system .

Placering


Som et absolut minimum , sted mindst en røgalarm på hvert niveau af et hjem . For at få ekstra sikkerhed . placere røgalarmer i eller i nærheden af hvert soveværelse Jo flere røgalarmer i et hus , jo bedre er chancerne for en tidlig indberetning, og en sikker udgang . Anbring ikke detektoren for tæt på en røg kilde , som f. eks en brændeovn eller pejs .

Test


Test røgdetektorer regelmæssigt for at sikre de arbejder. Den amerikanske Fire Administration anbefaler at kontrollere detektorer en gang om måneden . Du skal blot trykke på testknappen på ydersiden af detektoren og vente på alarmen . Hvis alarmen ikke lyde efter nogle sekunder , kan detektoren har brug for nye batterier . Hvis det er elektrisk , kan det være nødvendigt at udskifte .

Batterier

Skift røgalarmer batterierne mindst to gange om året . Skriv datoerne i din kalender . Mange brand agenturer foreslå at skifte batterier på den samme dag urene er korrigeret for sommertid . Aldrig tage et batteri ud af en røgalarm til at bruge et andet apparat.

Rengøring

Tjek røgalarmen brugsanvisningen for rengøring . Støv, snavs og endda insekter hober sig op i en detektor og kan forårsage funktionsfejl . Rutinemæssigt tørre ned eller vakuum detektorens ydre udluftning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.