sikkerhed inspektionsprocedurer

Risikovurdering


Formålet med sikkerhedsinspektioner på arbejdspladsen er at identificere og rette eventuelle situationer, der kan forårsage ulykker til ansatte eller til offentligheden. Gennemføre regelmæssige eftersyn er en af de mest effektive måder at erkende mulige farer på arbejdspladsen , hvilket gør processen en vigtig del af enhver arbejdsplads sikkerhedsprogram. Inspektioner bør omfatte en nærmere undersøgelse af brugt udstyr , som supplement til evalueringen af, hvor godt medarbejderne overholder arbejdsplads standarder og procedurer , mens de udfører deres rutinemæssige opgaver .

Inspektion Team


Mest inspektionshold indeholde en sikkerhedsrådgiver , arbejdspladsen vejleder og en tillidsrepræsentant når det er relevant . Disse personer er ansvarlige for at udføre regelmæssige inspektioner af fysiske lokaler og udstyr samt at observere, hvordan arbejdsprocesser bliver udført . Ved hjælp af en checkliste , ser sikkerheden holdet for særlige farer vurdere eventuelle mangler og /eller usikre forhold er identificeret på listen . Problemer er som regel placeret i rækkefølge efter deres betydning . Den risiko ledelsesteam opbevare detaljerede rapporter om inspektion , der beskriver de enkelte farer , før den fremlægger en officiel rapport til sikkerhedsudvalget . Hertil kommer , er det inspektionsholdet ansvarlig for at gøre konkrete anbefalinger for at korrigere for eventuelle situationer, der er på den rapport, kan skabe en trussel . I mange tilfælde vil en sikkerheds hold også påpege, lyd sikkerhed praksis , at holdet identificerer i løbet af en inspektion .

Safety Committee


En sikkerhedsudvalget er ansvarlig for at afgøre , hvor ofte arbejdsmiljø vil blive inspiceret . Et udvalg af medarbejdere på tværs af alle niveauer af organisationens hierarki bidrager til at udvikle sikkerheden tjeklister , som inspektionsholdet bruger til at foretage inspektioner . Fælles farer identificeres på checklister sammen med områder på arbejdspladserne, er kendt for en høj forekomst af ulykker . I mange tilfælde er sikkerhedsudvalget også ansvarlig for at udvikle kontrolforanstaltninger for at vurdere eventuelle risici på arbejdspladsen . Opfølgning af de afhjælpende foranstaltninger er truffet , er derefter sporet og fremskridt bestemmes .

Ranking Farer


De fleste sikkerhedsinspektioner har en procedure på plads for klassificering farer . Inspektionsholdet kan placere stor vægt på rapportering en fare , som kræver øjeblikkelig handling for at rette en usikker tilstand eller handle, bl. a. en, der kan forårsage alvorlige ulykker . Et eksempel på en høj-risiko faren er defekt maskine eller udstyr , eller en ansat ikke at anvende udstyr korrekt . Andre farer identificeret af risikovurderingen holdet måske ikke nødvendigvis udgøre en umiddelbar trussel , men bør behandles så hurtigt som muligt . Selv med lav risiko risici ikke kræver hurtig handling, bør de fortsat behandles i tide for at undgå potentielle skade eller skade andre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.