spiritusballon instruktioner

En alkometer er en anordning , der anvendes til at bestemme en persons blod alkohol koncentration ( BAC ) . Enheden bruges oftest af politiet , når de trækker over bilisterne de har mistanke om kan være kørsel under påvirkning af alkohol . Den alkometer er designet til at være bærbare og nem at bruge , især i tilfælde, hvor personens hvis ånde bliver testet , er usamarbejdsvillig eller ustabil

Warming Up


Når alkometer først tændt , vil det være nødvendigt et øjeblik at varme op før brug . Nogle modeller flash ordet " Vent " på skærmen i cirka 20 sekunder, eller indtil enheden ved fuld effekt . Breath-tester. com viser, at en ny alkometer eller en , der ikke har været brugt i flere uger kan have spor af urenheder på alkohol sensor , som kan forsinke enhedens evne til fuldt ud at blive tændt. I et sådant tilfælde anbefaler Breath-tester. com , at brugeren trykker på afbryderknappen flere gange for at rense sensoren .

Test


Når enheden er korrekt varmet op , ordet " Blow " eller en beslægtet symbolet vises på skærmen . Der lyder et bip , og skærmen viser en nedtælling fra 10 til 0 , hvilket betyder, at alkometer er klar til at teste . Enheden er derefter afholdt nær mundingen af den person, der afprøves , og den person, blæser ind i inhalatoren i cirka fem sekunder. Hvis personen ikke blæse , mens enheden er i test mode , vil den endelige BAC aflæsning komme tilbage som 0,000 .

Læsning Resultater


Der lyder et bip for at indikere , at alkometer har afsluttet sin undersøgelse . Resultaterne vises på skærmen . Enheden lyder en alarm , hvis testresultaterne bestemme en AKB på mere end 0,05 procent , hvilket er det niveau, hvor de fleste bilister oplever nyrefunktion.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.