sundhedsrisici af diesel udstødningsgasser

Diesel udstødningsgasser kan udgøre visse risici for en persons helbred . Kortsigtede sundhedsvirkninger af diesel udstødningsgasser generelt er af midlertidig , så længe udsættelse for dieseludstødning røg ikke er konstant . Dog kan på lang sigt sundhedsmæssige effekter forårsage alvorlige komplikationer, der kan endda føre til dødsfald

Irritation


En kortvarig virkning . af dieseludstødning røg eksponering er irritation . Nogle mennesker vil opleve irritation af luftvejene, øjenirritation eller begge dele. Dem, der oplever denne effekt vil typisk bemærke, at det vil forsvinde , når de er væk fra diesel udstødning . Dem, der bruger en masse tid på omkring diesel udstødning kan udvikle kronisk øjne eller luftveje irritation .

Hoste , Heavy Chest og åndenød


De, der ofte er udsat for diesel udstødningsgasser kan opleve hoste en følelse af tyngde i deres bryst og åndenød . Dette kan være en kortvarig effekt samt hos dem, der ikke kan tåle røgen godt . Som en langsigtet effekt , kan hoste , tunge bryst og åndenød bliver et kronisk problem.

Lung Cancer


Lungekræft er en type kræft, som påvirker lungerne . Det kan være livstruende , især hos dem, der er ældre , har en anden lungesygdom eller har en kompromitteret immunsystem . De, der har været regelmæssigt udsat for diesel udstødningsgasser i ca 20 år eller mere er i risiko for at udvikle lungekræft .

Dermatitis


Dermatitis er defineret som en betændelse i huden . Det typisk præsenterer med rød , hævet og kløende hud . Denne betingelse er ikke livstruende , men det kan være ganske ubehageligt for nogle mennesker . Dem, der allerede har hudproblemer kan finde dermatitis vanskeligere at håndtere . Og hvis huden er kommet i kontakt med kolde diesel , de i risiko for at udvikle eksem .

andre kræftformer

Lungekræft er den hyppigste kræftform er forbundet med udsættelse for diesel udstødningsgasser . Dog kan andre kræftformer udvikles som et resultat af eksponering for diesel udstødningsgasser , herunder kræft i nyrerne , strubehovedet , blære og bugspytkirtel .

andre helbredsproblemer

Udsættelse for diesel udstødningsgas kan føre til andre sundhedsproblemer. Disse problemer opstår typisk hos patienter med høj eksponering og langtidseksponering . Disse sundhedsproblemer kan omfatte andre lungesygdomme , hovedpine , hjerte sygdomme , astma , lunge- skade, og immunsystemet problemer . De, der allerede lider af astma kan opleve en forværring af deres astmasymptomer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.