teenage forebyggelse af rygning tips

Det er en kendsgerning : Det tidligere folk begynder at ryge , desto mere sandsynligt, at de vil blive rygere for livet . Dette er grunden til at forebygge børn og unge fra picking up den første cigaret er så vigtig . Kids bør gøres opmærksom på sandheden om rygning og de enorme sundhedsmæssige risici. Der er mange offentlige programmer til rådighed i skolerne og lokalsamfundet for at forhindre rygning . Den største indflydelse på børn , dog er deres forældre

Practice What You Forkynd


Hvis du foredrag dit barn om ikke at ryge og derefter lyser en cigaret selv , han eller hun ikke vil tage , hvad du siger alvorligt. Din rygning vil fortælle dine børn , at rygning er OK . Øv , hvad du prædiker , og gøre dit hjem et røgfrit miljø . Dette omfatter bede gæsterne at tage deres rygning udenfor og væk fra andre mennesker . Hvis du er ryger , give dine børn den ultimative gave , og afslut . At lade dem blive en støttende del af din holde op proces vil vise dem de vanskeligheder med at holde op og vil også vise dem , hvor vigtigt spørgsmålet er til dig .

Begynd tidligt


Hvis dit barn har ikke begyndt at ryge på det tidspunkt Han kandidater fra high school , chancerne er han aldrig vil . Dette er gode nyheder , fordi det betyder, at du har hele tiden til at påvirke dine børn , mens de stadig er under din vinge . Aldrig tænke at det er for tidligt at begynde at tale om rygning med dit barn . Selv små børn er udsat for rygning i film , på tv og ude i verden . Lad dem vide, at din familie er imod rygning , og at det ikke er en cool ting at gøre .

Tal med din teenager


Den vigtigste enkeltstående ting, du kan gøre for at hjælpe med at forhindre din teenager fra rygning er til at tale om det . Du kan antage, at hun allerede har lært farerne ved at ryge fra skole programmer og sundhed klasser , men det skal også komme fra dig . Nærme sig emnet med en åben og tone snarere end forelæsninger og truende . Skabe et miljø, hvor din søn eller datter vil føle sig trygge til at åbne op og stille spørgsmål.

Arbejdet med selvtillid


Mange børn begynder at ryge , fordi de mangler selvtillid . Rygning kan tilbyde dem en måde at passe sammen med en gruppe af børn og synes cool . Fremme en følelse af selvtillid i din teenager med konstant opmuntring , ros og kærlighed . Anerkende dit barns unikke evner og skabe et miljø, hvor han kan udmærke . Hvis dit barn føler, at hun har en specifik færdighed eller styrke, vil det skabe en følelse af individualitet og tillid . Børn med selvtillid er mindre tilbøjelige til at se på mulighederne for at imponere deres jævnaldrende , og vil føle sig godt tilpas med sig selv .

Støt antirygekampagner

Næsten alle offentlige skoler har en form for program , der sigter mod at forhindre rygning hos børn . Hvis dit barns skole ikke har et program eller er det ikke meget aktiv , tale med andre forældre om at starte en forebyggelse af rygning program . Bliv aktiv i disse programmer frivilligt din tid . Udover at forebygge rygning i første omgang , tilbyder rygestop hjælp vil lade børnene føle, at de har nogen at henvende sig til , hvis de ønsker at holde op .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.