tips til at hjælpe med at stoppe rygning

Træffer beslutningen om at stoppe med at ryge er et stort skridt . Du skal bruge en masse viljestyrke , engagement og motivation . Med den rette indsats og en organiseret tilgang du kan afslutte den vane

Du skal bruge: .
Stun gun
Sikkerhedsnål armbånd .

Forberedelse


Det første skridt er at beslutte , at du er klar til at sparke vane . Hvis du forsøger at stoppe med at ryge , men er ikke 100- procent engageret til ideen du indstiller dig op for fiasko . Vælg en dato for at stoppe med at ryge og holde sig til det . Skriv den dato ned , så du vil se det hver dag . Oprette en liste over grunde til, at du ønsker at holde op . Overvej dit helbred , parforhold , økonomi og personlig hygiejne .

Skabe et miljø , der understøtter din beslutning om at stoppe med at ryge . Slippe af lightere , askebægre og cigaretter . Hvis du bor sammen med andre mennesker , underrette dem om din beslutning om at holde op og anmode om, at de ikke ryger omkring dig . Fortæl dine venner og familie om din beslutning så godt. Spørg for deres støtte og forklare , at du kan opleve stemningen skifter , mens du trækker fra nikotin .

Tal med din praktiserende læge og informere ham om din beslutning om at stoppe med at ryge . Din læge vil kunne give rygestop medicin , tyggegummi og oplysninger om støttegrupper . Hun kan også fortælle dig , hvad fysiske symptomer, kan forvente , når du holder op med at ryge sammen med , hvad sundhedsmæssige forbedringer vil du opleve som en ikke-ryger .

Beslut , om du ønsker at holde op kold tyrker eller skære ned gradvist . Planlæg din vej til rygestop og holde sig til det . Hvis du beslutter at skære ned gradvist , beslutte, hvor mange cigaretter du vil ryge hver dag . Fald dette nummer tiden , så du vil ikke længere være at ryge på alle på din afslut dato .

ny adfærd


Start med at få dine tænder renset grundigt . Med en frisk tandrensning du kan finde det nemmere at bekæmpe trangen til at ryge . Rent dit hus og dit tøj , så dine omgivelser også skaber en følelse af renhed .

Start tyggegummi eller drikkevand . Når du har lyst til at ryge , pop i en pind af tyggegummi eller langsomt tår fra en kop vand . Du vil være betingende dig selv til at blive fastgjort på et sundere vane på denne måde .

Hæng ud i røgfri steder oftere . Prøv at ændre dine sociale får sammen steder fra barer til biograferne . Ved at undgå barer du også undgå alkohol , der går hånd i hånd med rygning .

Start udøve eller fortsætte dit træningsprogram . Optager din tid med en sund løbetur eller styrketræning session , når du begynder at føle antsy om at ville ryge . Når du laver en positiv forandring for dit helbred , du gerne vil resten af din livsstil til at være mere i harmoni med denne beslutning .

Forbered dig på en slip


Forbered for tilbageslag eller tilbagefald , der kan opstå . Udarbejde en liste over mulige situationer eller stressfaktorer , der kan give dig til at ryge igen . Hvis du har prøvet at stoppe med at ryge før , tænke på din sidste forsøg . Overvej hvad der virkede og hvad der ikke gjorde . Oprette en liste over aktioner og alternativer, du kan tage for at bekæmpe disse tilbagefald udløser . Forstå, at en slip er sandsynligt , men det er ikke en fiasko . Ideen er at forhindre glider , behandle dem på en rationel måde , og lære af eventuelle tilbageslag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.