tips til at holde op med at ryge

Du ved, du ønsker at holde op med at ryge, men du er bange for du vil ikke være i stand til at trække det ud . Du leder efter en krykke eller anden form for støtte til at få dig igennem , hvad du frygter vil være en vanskelig periode for tilbagetrækning . Nå , er der ingen mangel på organisationer og enkeltpersoner , der er villige til at give en hjælpende hånd , hvis blot du vil tage dig tid til at finde dem . Internettet er et godt sted at starte din søgning efter forslag til at gøre overgangen til ikkeryger så smertefri som muligt

sparke vane


Som en del af sin ambitiøse sparke vane kampagnen, American Cancer Society byder på et væld af online ressourcer , som vil være nyttigt at rygere , der er klar holde op. Du bør tjekke alt, hvad dette site har at byde på , men et godt sted at komme i gang er ved at gennemse Vejledning til rygestop. Hvis du leder efter endnu mere motivation til at sparke rygning vane , så tjek den Årsager til Afslut sektion . Du kan endda få nummeret på en Quitline med rådgivere , som kan give dig support over telefonen eller deltage i en online diskussion gruppe til at diskutere dine følelser som din forberede sig på at stoppe med at ryge .

DeterminedToQuit. com


Dette websted fra Pennsylvania Department of Health er åbent for potentielle ikke-rygere overalt . Den centrale attraktion her er online Afslut Companion . Du skal registrere for at drage fordel af denne funktion , men der er ingen omkostninger , og du behøver ikke at udfylde den endelige del af registreringen formular, beder dig om at angive Pennsylvania amt , hvor du bor . Dette afsnit er markeret valgfrit. Afslut Companion giver dig mulighed for at spore dine fremskridt online og også at planlægge indgående beskeder af støtte, hvis du er bange for et svagt øjeblik kan være lige rundt om hjørnet .

American Lung Association


Også står klar til at give en hjælpende hånd er den amerikanske Lung Association . Dens Rygestop hjemmeside giver svar på en række spørgsmål , der sandsynligvis er aflytning dig , når du gør dig klar til at tage , hvad der trods alt er et meget stort skridt . Her kan du finde nogle nyttige råd om sådanne emner som grunde til at sparke vane , fordele og ulemper ved nikotin substitutionsbehandling ( herunder lapper , nikotin tyggegummi og sugetabletter ) , og nogle udtalelser fra tidligere rygere , der har afslutte vane og galer om fordelene ved at være en ikkeryger .

Smokefree. gov


Oprettet af National Cancer Institute 's tobakskontrol Research Branch , kan denne amerikanske regerings websted sætte dig i telefonisk kontakt med en rådgiver til at hjælpe dig over de uslebne patches du kan støde på , mens at holde op . Der er en nyttig trin-for-trin guide til hele processen med at sparke vane , og det giver tips, der vil yde støtte gennem ikke kun den første dag , men det første år af nonsmoking . Også tilgængelige her er flere print guider i PDF- format , som du kan udskrive og holde hånden for de øjeblikke, når du begynder at tvivle på visdommen i rygestop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.