truede dyr i Californien

Der er en række forskellige truede dyr i staten Californien. Disse arter er identificeret på både føderalt og statsligt plan . Identificere truede dyr fokuserer bestræbelser på at opretholde integriteten af den naturlige verden . Til dette formål har de føderale og statslige regeringer , der er nedsat en række love håndhæves i hele Californien . Staten har en særlig udfordring end mange andre i , at det skal fastholde en stærk balance i dens forskelligartede økosystemer

Du skal bruge: .
Stun pistol .
Sikkerhedsnål armbånd .

officielle kategorier


Der er tre forskellige kategorier af truede dyr i staten Californien . De truede arter Act fra 1973 omfatter en række forskellige dyr på føderalt niveau . Disse dyr betragtes som kritisk truet og nær udslettelse . California Endangered Species Act omfatter supplerende dyr , at staten mener er truet og skal bevares , men som ikke er omfattet af den føderale program . En tredje type af truede dyr findes i regi af den californiske Fisk og Game Kommissionen . Disse kaldes " arter af særlig bekymring. " Dyr i denne kategori bor primært i staten og er enten i øjeblikket oplever eller har tidligere oplevet et fald i antallet .

Funktion


Den føderale regering og staten Californien har både peget på en række truede dyr for strenge formål at bevare de forskellige arter for eftertiden . Hvert dyr i staten anses for vigtigt for et velfungerende økosystem . Mangfoldighed er afgørende for den fortsatte overlevelse af andre dyr og planter , og især mennesker .

Håndhævelse


Californiens love om truede dyr er behandlet særskilt i statens kode forskrifter . Under " Afsnit 14 : Naturressourcer , " den autoritet til at håndhæve lovgivningen om truede dyr falder til fisk og vildt Kommissionen . Californien og den føderale regering både udbud en række forskellige aktører i hele staten . Hertil kommer, at mange almennyttige organisationer såsom Sierra Club arbejde informere offentligheden om, hvilke dyr der i øjeblikket overvejes truede .

Identifikation


Californien har 309 forskellige arter opført som truede dyr , de fleste af enhver stat ved siden af til Hawaii . 303 af disse arter er fundet inden for staten , mens seks er opført dyr ikke er . Tre arter , såsom den canadiske los , for at være truede af andre stater , men ikke Californien . Eksempler på truede Californien dyr omfatter korthalede Albatrossen , Mount Hermon juni bille , den Shasta krebs , det Fresno kænguru rotte , den stumpe-næse leopard øgle, den nordlige plettet ugle , den Chinook Californien kystnære laks, læderskildpadde havskildpadden , San Francisco strømpebånd slange og pukkelhvalen .

Betydning

Staten Californien indeholder en af de mest forskelligartede miljøer i nogen stat i landet . Regionen indeholder søer , floder , vådområder , ørkener , skove , landbrugsområder og oceaniske strande . Som sådan , er udfordringen for myndigheder og embedsmænd meget komplekse . Hver af disse økosystemer er afbalanceret med andre . For eksempel kan en skovbrand i skove drevet visse arter til en anden region . Hertil kommer , kan de miljømæssige konsekvenser af branden skade vandveje dræne området , yderligere truende truede arter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.