hvordan idræt kan hjælpe dig til at stoppe med at ryge

En af de mest effektive måder at stoppe med at ryge kommer ikke i form af et plaster eller tyggegummi , det er din egen fysiske aktivitet . Hvis du tilføje nogle sportsgrene til din daglige rutine , vil du opdage, at det vil hjælpe dig skære ned på dit rygevaner . At dyrke sport arbejder kroppen hårdt , så du hellere vil tilbringe din nedetid hvile end rygning , og når du rent faktisk spiller en sport , behøver du ikke har tid til at ryge

Du skal bruge: .
Stun pistol .
Sikkerhedsnål armbånd .

Forbrugende Tid


Når du spiller sport , du ikke ryger . Dette er den mest effektive måde at sport hjælper dig op. Medmindre du planlægger at bringe en pakke cigaretter med dig til fodboldbane , vil du sandsynligvis nødt til at sætte rygning på hold , mens du tager del i din sportsbegivenhed. Sved , udstyr , trænere , tilskuere og mange andre faktorer gør sportsarenaer det sidste sted, hvor du vil være i stand til at ryge .

tager væk Energi


Ikke blot vil du ikke være i stand til at ryge , mens du spiller en sport , kan du ikke ryge et stykke tid efter du er færdig . Efter en lang dag med intense , fysisk aktivitet , er din krop træt , og du er forpustet . Du kommer til at bruge vand og ilt til at hvile kroppen ; indånde røgen bliver den sidste ting på dit sind . Det er ikke en attraktiv mulighed , indtil din krop er helt udhvilet .

Guilt Trip


Selv når kroppen er fuldt udhvilet , du måske ikke ønsker at ryge . Tilbring en hel dag kører pick-up basketball spil og se hvor god din krop føles . Du kan føle en lidt øm , men du helt sikkert vil føle som om du har gjort noget produktivt . Sidde ned for en røg bare gør du har lyst til alt det hårde arbejde og sved blev til ingenting . Det kan gøre dig tænke sig om to gange lyser op , at næste cigaret .

Sund Livsstil


Jo mere du spiller en sport , jo mere dit liv kredser omkring det . Din spise , træne , sove og rekreative vaner alle er fokuseret på din sport . Rygning har ingen plads i stræben efter en sund livsstil .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.