plastpose farer

Det synes svært at tro , at noget så simpelt som en plastikpose kan være kilden til så mange problemer . Men det kan være . Og i mange tilfælde er det ikke bare en enkelt plasticpose gør alt skaden . Det er kombinationen af mange millioner . De er lavet af polyethylen , der kommer fra naturgas-en ikkefornybare ressource . (Reference 1 ) Og når de er her , få kun 1 til 3 procent genanvendt . ( Reference 1a ) Og det er kun begyndelsen af plastposen farer

Suffocation


Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission , ca 25 plasticpose kvælning dødsfald er rapporteret hvert år . ( Reference 2 ) De opstår med renseri tasker , poser , der kan have været brugt til møbler og andre former for opbevaring poser . Og det er ikke bare et barn trækker en pose over hovedet . I ét tilfælde rullede et barn fra en seng på en plastikpose , der var fyldt med tøj . I en anden , var et barn sov på en plastik dækket madras .

Træsko Storm Afløb


Der er en grund til, at byer som Bangladesh og Mumbai forbud plastikposer . Under monsunen sæson , plastikposer , der ikke er bortskaffet korrekt bliver fanget i storm afløb . Dette kan medføre tilstopning og i sidste ende oversvømmelser . ( Reference 3 ) Selv i San Diego , plastikposer er den største kilde til forurening på de byer, storm drain system . ( Reference 1b )

Miljømæssigt Usikre


Plastposer er ikke biologisk nedbrydelige . Du kan ikke sætte en i din kompost bunke , og forventer, at det at smuldre i et par måneder . I stedet plastikposer photodegrade . Solen bryder dem ned til mindre stykker , indtil de bliver mikroskopisk . Men de aldrig helt opløst , så de kunne blæse i luften og forurenende vandveje på ubestemt tid . ( Reference 4 )

skader Wildlife


Ikke at vide, hvad plast , fugle og fisk ofte fejl det for fødevarer . I henhold til Californien Coastal Kommissionen , har grå hvaler blevet fundet døde med plastposer i deres mave . Og ikke nok med at de spiser det , de også fodre den til deres afkom . Dette fører til et andet problem . Spise plast kan gøre dyret føler dig fuldt ud , i sidste ende fører til sult . ( Reference 5 )

Potentielle

Selvom traditionelle plastikposer er farlige for miljøet , er der virksomheder, der arbejder for at gøre dem mere miljøvenlige . BioBag fremstiller plastikposer , der er 100 procent biologisk nedbrydelige og komposterbare . Hvis du sætter en BioBag i et kontrolleret komposteringsanlæg miljø i op til 45 dage, vil det helt nedbrydes . Det er fordi BioBag dybest set er lavet af majsstivelse . ( Reference 6 )


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.