vinyl badeforhæng sundhedsrisici

At umiskendelig nye gardin lugt kunne faktisk være giftige . En to -delt undersøgelse af Center for Sundhed , Miljø og Retfærdighed ( CHEJ ) viste , at vinyl badeforhæng er faktisk en fare for ens helbred . Polyvinylchlorid ( PVC ) badeforhæng er i centrum af undersøgelsen , som viste forbrugsvare frigivet 108 forskellige giftstoffer i luften

Sundhedsrisici


Blandt de kemikalier, der frigives ved badeforhæng i undersøgelsen er giftige stoffer , der forårsager udviklingsmæssige skader samt reproduktive , respiratoriske og centrale nervesystem skader . Dette er i tillæg til regnskab kvalme , svimmelhed og forvirring rapporteres til forbrugeren vagthund hjemmeside www. consumeraffairs. com .

Lingering Effects


Mens den stærke lugt af bruseforhænget normalt forsvinder i løbet af kort tid , den undersøgelse, som CHEJ viste nogle af kemikalierne var i luften 28 dage efter tæppet blev hængt . Undersøgelsen konkluderede, at PVC badeforhæng er en væsentlig bidragsyder til luftforurening . Desuden var disse elementer findes i mængder 16 gange større end den anbefalede niveau, de U. S. Green Building Council . Syv af toksiner er på farlige luftforurenende stoffer liste offentliggjort af Environmental Protection Agency ( EPA ) .

PVC og Kræft


Vinylchlorid , som er en central kemikalie i produktionen af PVC -produkter , er kendt for at forårsage en sjælden form for leverkræft kaldet angiosarcoma ifølge CHEJ undersøgelsen . EPA klassificerer denne kemiske som et velkendt humant carcinogen , hvilket også påvirker det menneskelige centralnervesystem .

PVC-produktion er farligt


Den CHEJ Undersøgelsen viser tegn på fare for arbejdstagere i PVC-produktionsanlæg i form af øget tilfælde af flere kræftformer og skrumpelever . Grundvandsforurening har også forårsaget hele byer , der skal evakueres på grund af aktivitet på nærliggende fabrikker . CHEJ kalder PVC " giften plastik . "

Detailhandel Response

Ifølge Consumer affæren 's hjemmeside , JC Penny , Ikea , Seng , Bad og Beyond , Macy 's og Target er blandt forhandlere, der har udviklet planer om at tilbyde flere PVC-fri badeforhæng .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.