Definitionen af alkoholkoncentration i blodet

Når ulykker eller forbrydelser sker , hvor alkohol kan være en faktor , en af de første ting, en person kan kontrollere , er det alkoholkoncentration i blodet på de involverede . Alkoholpromillen i blodet, eller BAC , er en måling af , hvor meget alkohol er i øjeblikket i din blodbanen

Bruger


alkoholprocenten i blodet er normalt anvendes i to store arenaer : strafferet og medicin . Inden for strafferetten , er BAC bruges til at bestemme , om deltagerne var lovligt berusede på tidspunktet for den handling . I medicin , er alkoholprocenten i blodet bruges til at diagnosticere alkohol forgiftninger og træffe medicinske beslutninger til behandling .

Niveauer


promille indhold er målt i procenter . Procenter starter ved 0,01 og rækkevidde til 0,40 eller derover. Afhængig af den enkeltes tolerance , vil de fleste mennesker udviser en vis mængde af forgiftning på 0,03 procent . Risiko for død og bevidstløshed indtræffer én gang alkoholkoncentration i blodet har nået 0,35 procent . Første gang brugere kan blive bevidstløs med så lidt som . 15 procent .

Dele


En nem måde at se alkoholpromille indhold er i dele . For eksempel er en alkoholpromille indhold af 0,10 svarende til en del alkohol for hver 1000 dele af blod .

Metoder


alkoholprocenten i blodet er mest almindeligt testet gennem respiration med en enhed kaldet en alkometer . Andre måder at teste for alkoholkoncentration i blodet omfatte undersøgelse af spyt , urin eller blod .

Juridisk

Den mest almindelige juridiske spørgsmål, der omfatter alkoholkoncentration i blodet er kørsel beruset . Alkoholkoncentration i blodet grænser varierer fra land til land . I øjeblikket i USA , til at køre en bil, du skal have en alkoholpromille på under 0,08 procent . Noget højere end dette er ulovligt og kan resultere i strafferetlige følger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.