bivirkninger for levoxyl

Levoxyl , generisk fundet som levothyroxin , er en medicin, som anvendes eksplicit til at erstatte en nødvendig hormon normalt produceres af skjoldbruskkirtlen . Som en receptpligtig medicin , kan Levoxyl forårsage en række milde til alvorlige bivirkninger , som varierer baseret på den enkelte og andre faktorer

Hvad er Levoxyl ?


Levoxyl er et receptpligtigt lægemiddel nyttigt at personer, der lider af lavt niveau af thyreoideahormon og en udvidet skjoldbruskkirtlen . Det kan behandle eller forebygge struma som følge af ubalanceret hormoner . Det er også ofte brugt i kombination med andre behandlinger for at styre tilfælde af kræft i skjoldbruskkirtlen . Selv om skjoldbruskkirtlen overvåger metabolisme i kroppen , Levoxyl er ikke en hensigtsmæssig behandling af fedme .

alvorlige bivirkninger


Ifølge Drugs. com har Levoxyl ikke været kendt for at forårsage almindelige bivirkninger, med mange enkeltpersoner indberette forekomst af ingen eller mindre bivirkninger . Levoxyl , kan dog forårsage følgende alvorlige bivirkninger : brystsmerter , diarré , appetitløshed og menstruation ændringer , feber , uregelmæssig hjertebanken , humørsvingninger, ledsmerter , kraftig hovedpine , kramper , træthed , mavekramper , søvnløshed , tremor , opkastning og usædvanlige vægtøgning . I tilfælde af nogen af disse alvorlige bivirkninger straks søge lægehjælp .

sjælden bivirkning


Selvom mindre alvorlige end andre bivirkninger , har mildt hårtab opstod som et resultat af at tage Levoxyl . Denne sjælden bivirkning er generelt sket inden for de første par måneder for at tage Levoxyl . I de fleste tilfælde dette tab er kun midlertidig . I tilfælde af vedvarende eller svær hårtab , skal du kontakte din læge straks .

Brug Levoxyl


Levoxyl bør altid bruges nøjagtigt som ordineret til dig af din læge . Aldrig afvige fra recepten ved at justere dosis eller varighed af denne medicin . Levoxyl er typisk tages på tom mave en halv time før morgenmaden . Synk tabletten med et stort glas (8 oz . ) vand . Den medicin generelt arbejder mere effektivt , hvis der på samme tidspunkt hver dag . Selv efter flere ugers brug , kan den medicin ikke fuldt symptomerne . Må ikke afbryde , dog uden først at kontakte din læge .

Advarsel

Du må ikke bruge Levoxyl , hvis du har lidt et nyligt hjerteanfald . Tag aldrig to doser af Levoxyl til at kompensere for en glemt dosis . Brug af Levoxyl for ældre patienter bør overvåges nøje , da de kan være mere modtagelige for hjerte komplikationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.