den bedste måde at stoppe med at ryge

Ifølge afdelingen for Parodontologi på University of Minnesota , er nikotin som vanedannende som heroin . Det er ikke underligt , hvorfor holde op med denne vane er sådan en vanskelig opgave . Mens der er mange metoder til rådighed til at hjælpe dig på din vej til succes , vil ikke alle metode arbejde for hver ryger . Du er nødt til at udforske de forskellige muligheder og vælge den , der vil arbejde for dit niveau af afhængighed

Nikotin Patch


Dette . er en form for nikotin, en metode , der frigiver specifikke doser af nikotin ind i dit system gradvist i løbet af dagen . Det hjælper med at reducere din trang og lindre dine abstinenser , som begge er forbundet med rygestop .

Plasteret fås i tre doser : 21 mg , 14 mg og 7 mg . Den dosis, du starter med , afhænger af antallet af cigaretter du ryger hver dag . Hvis din afhængighed har ført dig til at ryge mere end 10 cigaretter om dagen , bør du begynde med 21 mg plaster og gradvist trin ned til 14 og 7 mg doser som efter fabrikantens anvisninger .

Mens nikotin plaster hjælper med at kontrollere fysiske trang, hjælper det ikke med den psykologiske afhængighed af rygning . På grund af dette, bør du søge bistand fra en adfærdsmæssig støttegruppe for rygere at øge dine chancer for succes .

Chantix


Chantix er en receptpligtig medicin , der kan være nyttige for dem , der har held forsøgt at stoppe i tidligere ved hjælp af forskellige hjælpemidler såsom plaster eller medicin som Zyban . Det virker ved at reducere abstinenssymptomer og blokere for nikotin receptorer i hjernen . Når du inhalerer røgen fra din cigaret , de receptorer er i stand til at absorbere nikotin . Dette forhindrer behagelige effekt rygning typisk giver i at finde sted , og over tid , mindskes dit ønske om at ryge .

Den gennemsnitlige behandlingsforløb varer 12 uger , selvom din læge kan ordinere det i en længere periode , afhængigt af hvor lang tid du har røget og dit niveau af afhængighed . Dette kan medvirke til at sikre din succes i det lange løb

Prøv en bog


Allen Carr var afhængig af cigaretter , så meget, at han røg mere end 100 cigaretter om dagen . dette er lig med fem pakker . Han opdagede de teknikker og metoder til at hjælpe ham at slippe af cigaretter til gode , og han har nu delte hans hemmeligheder for succes med mere end 11 millioner mennesker gennem hans bedst sælgende bog , " Den nemme måde at stoppe rygning. "

I det , han hjælper dig med at afgøre den psykologiske årsager bag din afhængighed , diskuterer den myte , at rygning mindsker stress og giver dig alternative tilgange til belysning op . Mens den første udgave af hans bog var et hit , har den anden udgave allerede solgt mere end 4 millioner eksemplarer . Hertil kommer , er der millioner af ikke-rygere , der har talt for deres egen succes , når du bruger Carr 's teknikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.