farerne ved elledninger

Den drivende kraft bag vores økonomi i USA er den magt vi bruger til lys , varme , kølige og levering bekvemmeligheder af vores hverdag . Ledende veje skal gøres til at bære el produceret fra atomkraftværket , kul , vind -og solenergi energi til vores hjem og virksomheder . Disse ledende veje ofte kommer i nettet former og er ført op til de enkelte enheder af elledninger . Du skal være opmærksom på ledning farer som forbruger at kende risiciene

Controversy


Bekymring for effekter elledninger blev der på mennesker begyndte at blive rejst i 1960'erne . Utility arbejdere i Sovjetunionen viste hovedpine og søvnløshed i stort tal . Siden denne tim , har undersøgelserne været udført for at få en risikovurdering af elledninger og deres elektriske felter . De fleste af de undersøgelser hævdede ikke link , mens andre hævdede bevis for, at der var en sammenhæng .

Dirigenter


Practice ekstrem forsigtighed, når du bruger våde materialer omkring højspændingsledninger . Vand er en dirigent , der kan frakke en nonconductor , så elektricitet til glide hen over overfladen . Din krop er også en el- ledning . Røre en ledning , når klatring et træ kan give et chok med nok kraft til at dræbe dig .

Naturkatastrofer


En af de mest kendte farer , der højspændingsledninger udgør er i løbet af naturkatastrofer. Træer nær højspændingsledninger eller master kan blive slået ned , og udsætter en strømførende ledning . Kombineret med regn eller våde overflader , kan disse være fatal for dem, der er fanget i deres biler , eller som kommer i kontakt med væltede ledninger .

Risici


Alle elledninger producere elektromagnetiske felter . Udsættelse for lavfrekvente magnetiske felter på 2 mg eller mere kan forårsage uønskede virkninger på mennesker . Børn har en højere leukæmi , når de udsættes for disse magnetiske felter . Der har også været forskning, der viser, at abort procentsatser er steget med midlertidige eksponering på 16 mg . Andre sygdomme har også været forbundet med magt linje EMF farer .

Overvejelser

Da den videnskabelige forskning for at finde endelige svar på de farer af elledninger er for dyrt i de fleste tilfælde er forskningen ofte hæmmet . Undgå højspændingsledninger er også vanskeligt på grund af det stigende behov for energi . Lær dine børn om sikker leg omkring højspændingsledninger og master kan bidrage til at undgå elektrisk stød .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.