hvordan man kan styrke den personlige sikkerhed

For en forbrydelse at være begået mod en person , skal der være tre grundlæggende elementer til stede . Disse elementer , der udgør "personforfølgelse Triangle "-mulighed for , offer og gerningsmand-er sat en forbrydelse mod en anden . Hvis muligheden er fjernet fra trekanten , kan ingen kriminalitet blive begået . Der er ting , der kan gøres hver dag for at beskytte dig selv fra at blive offer for en forbrydelse , mens i samfundet . Skulle du ansætter enkle personlige vane ændringer , vil din personlige risiko blive reduceret dramatisk.

Du skal bruge:
Local Blood Drive Center
. 1 time af din tid .


1 .

Vær opmærksom på dine omgivelser . Dette er det vigtigste skridt , en person kan tage for at styrke den personlige sikkerhed . Walking oprejst med skuldrene tilbage og hovedet op sender et kropssprog signal til alle , at denne person er selvsikker og opmærksom . Når du går med denne luft af tillid , scan området-måske endda gøre øjenkontakt med forbipasserende . Øjenkontakt tendens til at sende sin egen budskab om selvtillid til andre , samt at sende et klart budskab om, at alle de mennesker omkring er blevet set . Kriminelle ønsker ikke at blive identificeret , især ved en person, de forsøger at udøve magt og kontrol over .
2 .
Hør . Når du går eller jogging for fitness mange mennesker bruger en elektronisk musikalsk enhed , der kræver øret knopper eller hoved -telefoner . Dette kan vise sig at være meget usikker , da brugeren normalt ikke kan høre nærmer trafik eller fodspor en nærmer person . Udnyt det ene øre bud kun , som giver dig mulighed for at nyde musik , men også være opmærksomme på dem , der kan være på vej.
tre .
Køb en personlig alarm til brug i enhver situation , hvor du måske føler, at din sikkerhed er truet. En personlig alarm er en lille højttaler boks , der er lette og kan klippes til din pung , rygsæk eller bælte . En personlig alarm skal koste noget mere end $ 15 og skal udsende mellem 120 og 130 decibel når den aktiveres . Disse alarmer , når den er aktiveret , henlede opmærksomheden på dig og den situation, du er i , afholde en gerningsmand bliver mere aggressiv , nærmer eller endda begå en forbrydelse mod dig . En personlig alarm kan ikke tages væk fra dig og bruges mod dig som et våben kunne , og det giver dig også en vis kontrol over situationen .

4 .
Trin væk fra en fremmed , når i nærheden, se hans hænder og øjne for spor af hans hensigter og stå fast med ham, hvis han forskud . Personer, der foretager en anden utryg , bør ikke have lov til fortsat at gøre det . Tænk over hvad du ville sige til en person, der fik dig til at føle sig utilpas , være fast , men høflig . Bør aggressoren fortsætte med at fremme , kan en fastere direktiv gives til aggressoren eller en personlig alarm kan anvendes .

gode råd og advarsler


 • Må ikke bære våben , medmindre du er blevet trænet i brug og opbevaring .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.