hvordan man kan tjene respekt for mennesker

Det lader til, at en masse mennesker tror , at respekt bare skal komme til dem . Alle bør se " mig " som én, de har brug for at være opmærksom på . Hvordan kan du virkelig tjene nogens repsect ? I mit liv , se og det med andre, jeg forholde sig til, at for at optjene respekt, kan du følge disse enkle trin . . .

Du skal bruge: .
Smile
God personlighed .
Samtale.1 .
Det første du skal gøre er at respektere andre først . Det betyder ikke noget hvilken slags dage du har , hvad de kører , hvad slags hus de bor i , hvor de har /ikke har været i livet og så videre . Hvis du dømmer , vil du blive bedømt . Den " gyldne regel " Jeg lærte i skolen var at gøre til andre , som du vil have lavet til dig . Behandl andre som du ønsker at blive behandlet . Du skal respektere dem omkring dig , før du får respekt tilbage .
2 .
Vær personable . Må ikke gå rundt gal eller frustreret over hvad der sker i dit liv, eller i andre folks liv . Tage livet som det kommer . Bliv den første til at starte en samtale med nogen , selvom du ikke kender dem . Find noget , du kan snakke om . Hvis de har problemer , hjælpe dem ud , hvis de lod dig . Tilbyd at give en hånd , før du bliver spurgt . . . og vigtigst af alt, være ærlige over for andre og med sig selv . Hvis du ved, du vil ikke være i stand til at gøre noget eller ikke kan lave en aftale , ikke lyve bare for at gøre denne person føler godt, at du vil mødes med dem . Hvis du ikke har tid eller har andre ting i gang , fortælle dem sandheden . Folk respekterer et ærligt svar og en ærlig mening .
3 .

Smile . Ligegyldigt hvad situationen . Når du ser nogen , smil . Det er smittende , for det meste alligevel . 95 % af de personer, du smiler til , vil smile tilbage . De vil vide, at du er tilfreds med dig selv og med dine omgivelser . Til gengæld vil de give dig respekt ved at smile tilbage . Et smil kan hjælpe udløse en samtale også . Hvem ønsker at tale med nogen , der er vred eller søger vred hele tiden ? Det er uinteressant og gevinster nogen respekt eller opmærksomhed fra nogen

gode råd og advarsler


 • Plain og enkel . bare være et folk person ! Garanterer, at du vil vinde respekt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.