hvorfra plastflasker er det sikkert at drikke ?

Plastic er overalt . Det holder det vand , vi drikker , mælk vi foder til vores babyer og sodavand vi slubre på en varm dag . Mens plast , som er lavet af olie og kemikalier , er generelt sikkert er nogle sorter, der ikke er beregnet til visse anvendelser

Sorterne


Ikke alle plast er skabt lige . Faktisk , genanvendeligt plast kommer i sorter # 1 til # 7 , en betegnelse , der skal være tydeligt mærket på hver container . Hver af disse typer af plast består af forskellige kemikalier og skal behandles forskelligt , når du bruger . For eksempel er plast # 1 , # 3 , # 6 og # 7 ikke anbefales til visse anvendelser , mens plast # 2 , # 4 og # 5 menes at være sikrere .

Advarsel


En stor del af den bekymring relateret til indtagelse af plastflasker er på grund af muligheden for indtagelse af Bisphenol A ( BPA ) som et resultat . BPA er et potentielt skadeligt kemikalie, som anvendes i skabelsen af hård og slidstærk plastik , især # 7 . Plastic # 7 bruges til at gøre produkter såsom Nalgene vandflasker og baby tår kopper . BPA kan igle ud af containeren , når genbruges på grund af slitage .

Effekter


Niveauet af BPA , der kan agterliget ud af genanvendelige bægre og beholdere er meget lille . Imidlertid har videnskabelige undersøgelser etableret en forbindelse mellem BPA og en række medicinske lidelser , herunder livmoder og brystkræft . Derudover er BPA menes at have negative virkninger på menneskers hormonsystemet , hvilket fører til forhøjede satser for spontan abort og lav testosteron niveauer .

andre advarsler


Det er ikke bare plastik # 7 , der har problemer . Plast # 1 har også potentielt skadelige kemikalier , herunder polyethylenterephthalat ( PET ) . På grund af dette , anbefales det at bruge beholdere fremstillet af plast # 1-sodavandsflasker , juice kartoner osv. -bare en gang . Genbrug af denne type plastik kan ikke anbefales , fordi flaskerne kan agterliget kræftfremkaldende .

Forebyggelse /Solution

De fleste plastflasker er helt sikkert , hvis de anvendes korrekt . Imidlertid har plast # 2 , # 4 og # 5 vises ikke de negative virkninger forbundet med plast # 1 og # 7 . Plastic # 2 er det, der bruges til at gøre uigennemsigtige mælkebeholdere og plast # 4 anvendes til indkøbsposer . Plastic # 5 er almindeligt anvendt i containere , der holder sirup , yoghurt og supper . Også er visse mærker af spædbarn flasker lavet med plastik # 5 .

Overvejelser

Undgå genbrug af plastmaterialet er en måde at holde skadelige kemikalier i at trænge ind i kroppen. Også der er måder at yderligere at beskytte mod plast leecher .
En god første skridt til at bruge glasbeholdere til drikkevarer . Desuden bør du undgå at vaske plastik tallerkener i den automatiske vaskemaskine , hvor ekstreme temperaturer kan forårsage materialet til at bryde ned .

mikrobølgeovn

Plastic bør ikke anvendes i mikrobølgeovnen . Varmen og radiobølger kan forårsage plastbeholdere til at bryde ned og agterliget i den fødevare, virksomheden holder . Undgå at lægge plast wrap i mikrobølgeovnen så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.