kontor for sikkerhed og sundhed administration

Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration , bedre kendt under forkortelsen OSHA , er et føderalt agentur har til opgave at ansvaret for at sikre "en sikker og sunde arbejdsforhold for arbejdende mænd og kvinder. " Agenturet en del af det amerikanske Department of Labor , søger at opnå dette mål ved at håndhæve forordninger, som blev vedtaget under den samme lovgivning , der skabte OSHA , ved at yde støtte til statslige indsats på dette område , og ved at fremme forskning , uddannelse og træning i inden for sikkerhed på arbejdspladsen og sundhed .

Oprettet i 1971


For at løse det voksende problem med arbejdsskader , sygdom og død , US Secretary of Labor James Hodgson var med til at lovforslag , som ville give den føderale regering om tilladelse til at gøre mere om disse alvorlige sundhedsproblemer. Hans indsats og samarbejde med andre i de udøvende og lovgivende grene af regeringen kulminerede i passage af Occupational Safety and Health Act of 1970. I slutningen af april 1971 , ikke længe efter den lovgivning, blev loven Hodgson oprettet OSHA at administrere den nye lov .

OSHA 's Team


For at varetage sit ansvar , OSHA og dets tilstand partnere ansætte en hær på omkring 2. 100 inspektører . Andre medarbejdere , der arbejder i organets 200 kontorer rundt omkring i landet omfatter ingeniører , undervisere , læger , klage diskrimination efterforskere , standarder forfattere og diverse teknisk og support personale . Holdet formulerer og håndhæver standarder for at bevare sundhed og sikkerhed , og arbejder også på at holde offentligheden orienteret om sin indsats gennem samråd og tekniske bistandsprogrammer .

Inspektioner


Det centrale i OSHA 's aktiviteter er inspektionen proces, som omfatter det at tjekke ud arbejdspladser i hele landet i et forsøg på at spotte potentielle farer og at bekræfte, at arbejdsgivere og deres ansatte overholder reglerne . Denne inspektion proces også giver OSHA holdet en mulighed for at se arbejdere at gå gennem deres daglige rutiner og at finde måder , hvorpå agenturet kan formulere standarder for at nedbringe risici .

Offentlige feedback


Du kan foretage fejlfinding sin inspektion proces , OSHA regelmæssigt gennemfører undersøgelser af arbejdsgivere og medarbejdere, hvis arbejdspladser agenturet inspicerer . Adspurgte bliver bedt om at give deres samlede indtryk af OSHA 's inspektion og det personale , der udførte den. De er også bedt om at tilbyde deres forslag til måder, hvorpå OSHA bedre kunne varetage sine opgaver inden for offentlig uddannelse og standarder for øje .

OSHA Gets Resultater

I år siden blev Arbejdsmiljøagenturet oprettet i 1971 , arbejdsskader er faldet med en imponerende 42 procent , mens arbejdsrelaterede dødsfald er faldet med 62 procent . For at sætte omfanget af sikkerhed på arbejdspladsen og sundhed i større fokus , OSHA rapporter , at der i 2005 var 4 . 2 millioner arbejdsrelaterede skader og sygdomme , hvilket betyder, at omkring 4,6 procent af alle amerikanske arbejdere var direkte berørt i løbet af 2005 . I sine bestræbelser på yderligere at reducere omfanget af arbejdsskader og sygdom , typisk agenturet udfører mellem 35. 000 og 40. 000 inspektioner hvert år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.