hvad er fordelene ved fødevaresikkerhed?

Fødevaresikkerhed bør være den primære bekymring når du tilbereder mad kommercielt . Forebygge alvorlige fødevarebårne sygdomme ved at forstå og bruge sikker håndtering af fødevarer procedurer er den største fordel for fødevaresikkerhed. Nedsat madaffald , en veluddannet personale til fortsat at være i stand til at drive en kommerciel virksomhed , er yderligere fordele for fødevaresikkerhed , men disse bør ikke betragtes over fremme af den offentlige sundhed og sikkerhed

arbejder med fødevarer Sikker


Indkøb , opbevaring , tilberedning og servering af mad ved hjælp af sikker håndtering procedurer vil resultere i at begrænse mulighederne for folk at erhverve fødevarebårne sygdom . Undgå krydskontaminering , især når man arbejder med råt kød eller ægprodukter, er nøglen til at forebygge sygdom fra disse fødevarer . Almindelige sygdomme , der kan forekomme, er salmonella eller trikinose forgiftning som følge af forkert håndtering af kylling , æg eller svinekød . Denne type forgiftning kan være livstruende .

Prøvningskrav


Mad bæres sygdom kan være en alvorlig fare for befolkningen. Af denne grund er køkken arbejdere skal ifølge loven have kendskab til procedurer for fødevaresikkerhed . Efter en gennemgang af de retningslinjer og traf en test , er de udstedte en " mad handler kort " , der beviser forståelse for fødevaresikkerhed praksis . Disse tests er generelt udstedes af de lokale sundhedsmyndigheder afdeling eller en national organisation som Serv- Safe .

Mad Affald


Ikke at forstå procedurer for fødevaresikkerhed kan ikke kun være en risiko for folkesundheden , men vil også påvirke omkostning i form af madaffald som følge af fordærv og forkert behandling . Letfordærvelige varer skal opbevares nedkølet til 40 grader F. eller derunder. Varme fødevarer skal opbevares mindst 140 grader eller derover. Fødevarer , der er trukket ud af ovnen eller linje og køles skal bringes ned fra 140 grader til 40 grader i løbet af fire timer for at være sikker . Denne type af grundlæggende viden er afgørende for at drive en sikker og velfungerende køkken .

Bedre Køkken Management


Management , der forstår at fordelene ved fødevaresikkerhed vil formidle denne viden til deres ansatte , hvilket gør hele operationen kører effektivt . En ansat , der konsekvent bruger sikker praksis vil være tilbøjelige til at spilde mindre mad , skabe et bedre produkt og selv-skærm køkken procedure, som gør ledelse til at fokusere på kundetilfredshed og erhvervslivets og fremme af restauranten .

risiko for folkesundheden

En restaurant , der ikke kan opfylde kravene til en fødevaresikkerheden inspektion er i fare for at miste sin licens . Den lokale Public Health Department er ansvarlig for at sikre , at kommercielle restauranter og mad leverandører følg sikker håndtering af fødevarer , og den vil rutinemæssigt inspicere hos alle sådanne operationer . Gentagne overtrædelser kan resultere i en permanent tab af licens fra byen eller amt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.