hvordan du beskytter dig mod UV-stråler

Det er sommer og alle skal ud at nyde solen ! Men selv i denne tur til stranden , eller at hyggelig dag ud i poolen , du skal tage forholdsregler mod ultraviolette stråler . Nogle Sun vil sætte lidt farve på din hud , men for meget sol kan være skadelig . Ikke alene kan det medføre alvorlige forbrændinger , for meget sol er den kendte årsag til hudkræft modermærkekræft . Heldigvis findes der en hel del måder at gå ud og nyde solen , uanset hvem du er

Du har brug for ! .
solcreme
Paraply.
Hat .
Solbriller .


1 .
Afhængig af hvor du skal hen , du bør træffe de nødvendige forholdsregler. Hvis du vil til stranden , vil du ønsker at pakke nogle høje SPF solcreme , måske en paraply , nogle nuancer og måske endda en kæmpe sunhat for de små . Anvende dine solcreme så ofte som anvist , være generøse , men ikke en kæmpe hvid gå slimet monster . Opsæt din paraply ved siden af dig at få nogle skygge , slid lang svømmetur kufferter . Gør hvad du kan for at få så meget beskyttelse mod solen , mens du stadig er i stand til at nyde det .
2 .
Hvis du bare vil spille i baghaven , skal du stadig anvende solcreme . Da du kun ude i gården dette vil gøre din tid i solen lettere at begrænse . Hvis du har små pauser med jævne mellemrum at gå ind og få en snack eller gøre nogle saftige popsicles . Gør hvad du kan for at underholde både i og så de ikke er i solen i længere mængder af tid . Direkte kontakt fra solen er bevist at hæve stemninger på grund af D-vitamin , så det er vigtigt , at alle får en lille smule .

3 .
Stol din krop . Din krop ved, hvornår det tid til at trække sig tilbage til komforten i skygge . Når du føler dig for varmt , let dehydreret eller måske endda lidt overanstrengt og træt , du måske nødt til at tage en pause eller kalde det en dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.