hvordan man kan sætte dine cigaretter for evigt

Rygning er en kostbar , dødbringende , addicting vane . Det unødigt afløb din økonomi og inficerer din krop . Nogle mennesker , der ryger føler, at det er sjovt og ikke ønsker at give det op . Andre føler, at de simpelthen ikke kan holde op . Du kan føle en smule af begge dele, men jeg kan forsikre Dem om, at du med held kan stoppe . Det vigtigste spørgsmål er ønsker du at holde op mere , end du ønsker at ryge

Du skal bruge: ? .
Commitment
Ønske om at ændre .
Ønske om at lugte bedre .
Ønske om at leve længere .

Ønske om at holde flere af dine hårdt tjente penge .


1 .
Det første du skal gøre er at forpligte sig til at holde op med at ryge. Du kan finde det nyttigt at skrive en fordele og ulemper liste . Vi alle kan tænke på grunde til at holde op , men se forskellen i den mængde af fordele vers ulemper kan overbevise dig videre. Når du beslutter dig , må du ikke bruge dette sprog , som jeg ønsker at holde op , vil jeg holde op , eller jeg tænker på at holde op . Ved at bruge disse sætninger, som du ikke kun giver dig selv en vej ud , men også svækkelse din vilje til at holde op .
2 .

andet beslutte, din metode til at holde op . Hvilken metode vil virke bedst for dig ?
? Kold tyrker-Hvor du bare stoppe med at købe cigaretter og forpligte sig til ikke at ryge et andet . Når du har besluttet ikke at have nogen flere cigaretter slippe af med alle tobaksvarer produkt, du har , hver cigaret , lighter , og askebæger
Fravænning ved at begrænse cigaretter-. ? Hvor skal du begrænse mængden af cigaretter du ryger dagligt og gradvist nedsætte din . ? cigaretter over en kort periode
Stop indånding-Stop indånde røgen ned i lungerne . Du kan lejlighedsvis inhalere for at komme forbi en hård øjeblik men du er stadig faldende nikotin , du giver i din blodbanen .
3 .
tredje ændre dine vaner , må du ikke tage pauser på arbejdet med mennesker , der ryger eller hænge ud på steder, hvor rygning er fælles . Informere venner og familie , at du kommer i kontakt med på en daglig eller ugentlig basis . Dette er vigtigt , fordi det bringer din beslutning til virkelighed . De kan tilskynde til og understøtte din beslutning , som også kan styrke din vilje til at slutte.
4 .
Trin fire . Det er vigtigt at erkende, at rygning er en oral fiksering . Mange mennesker begynder at ryge igen, fordi de begynder at tage på i vægt . Dette sker , fordi du er vant til at sætte cigaret til munden . Du kan automatisk erstatte dette med lignende adfærd , og derfor er det nødvendigt at gøre det i første omgang . Tygge dental tyggegummi eller sutte på sukker-fri slik , når du ønsker en cigaret kan medvirke til at afskaffe din nuværende trang samt hjælpe dig til ikke at snack konstant . Som din trang svække du kan vænne dig selv ud af tyggegummi , slik , eller andre erstatte meget lettere end cigaretter . Bare holde et vågent øje på dine spisevaner , som du foretager justeringen .

5 .
Trin fem . Glem ikke , hvorfor du ville holde op, selv når fristelsen opstår ud af ikke hvor. En dag kan du finde dig selv at have en særligt hård dag , den slags dage , hvor rygning virkede som en godbid i midten af en stressende tid . Stop dig selv og huske, hvordan udfordrende det var at komme til dette punkt. Spørg dig selv dette spørgsmål: " Er rygning virkelig vil gøre denne situation bedre eller gøre mig bedre ? " Husk forpligtelse, som det tog at komme derhen, hvor du er nu . Forestil dig at starte forfra igen, så mind dig selv om dette er en svagt øjeblik derefter gå videre , uden en cigaret .
6 .
Det sidste skridt succes ! Med dedikation , støtte , en fast og selvstyrende "nej ", kan du sparke vane for evigt. Du behøver ikke nødvendigvis nikotin tyggegummi eller piller for at afslutte . Din vilje til at afslutte er , hvad der vil bestemme din succes . At komme igennem de vanskelige øjeblikke , der tæller . De vigtigste menes at holde i disse tider er dette øjeblik vil passere , og så blot aflede din opmærksomhed . Du vil se du vil snart være at gå rundt stolt af din bedrift , fri fra trangen til at ryge en cigaret . Det er muligt , og du kan gøre det , jeg gjorde .

gode råd og advarsler • Commitment
 • ønske om at ændre
 • Ønske om at lugte bedre
 • ønske om at leve længere
 • ønske om at holde flere af dine hårdt tjente penge
 • Hvis dette ikke er din første gang at holde op , du kan finde det nødvendigt at ændre din metode at holde op . Husk også din svaghed til at starte igen og holde sig væk fra rygere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.