hvordan man kan undgå at fange forkølelse

Lad os se det i øjnene : Det er dyrt at blive syg . For ikke at nævne det er absolut ikke sjovt . Læs disse tips til at låse nøglen til et godt helbred , så du kan reducere din risiko for at lide af sygdomme
1 .
Lav aftaler med din læge for at få regelmæssige tests som mammografi , celleprøve og physicals . Physicals er ikke kun for skole- alderen børn længere . Vi bør alle stræbe efter en hvert år . Helbredsundersøgelser kan hjælpe med at opdage anomalier tidligere som kan redde dit liv og du sparer penge på medicin og behandling planer i det lange løb .
2 .
Motion , vedligeholde din vægt og holde sig til sunde spisevaner . Den måde vi behandler vores krop er den grundlæggende byggesten i fundamentet for vores sundhed . Så pas godt på dig selv og du vil samlet skære ned på undgåelige sygdomme .

3 .
dyrke sikker sex . Mænd og kvinder både kan føje år og vitalitet til deres liv, hvis de er på vagt om deres seksuelle sundhed . Bruge beskyttelse hver gang og ikke udsætter dig selv for STD 's ved at engagere sig i risikable seksuelle praksis . Også , ophold på toppen af prostata og gynækologiske eksamen og altid være ærlig over for dig selv , din partner og sundhedspleje praktikere.
4 .
Undgå at ryge cigaretter , cigarer og marihuana . Beskyt dine lunger , beskytte dit helbred !
5 .

Skær ned på dit alkohol forbrug. Mænd bør ikke have mere end 2 alkoholholdige drikkevarer om dagen og kvinder , ikke mere end 1 .
6 .
Vask dine hænder og praktisere god rengøring og hygiejne . Ved at reducere bakterier du vil bevare dit helbred mod unødvendig forkølelse og influenza virus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.