kontaktoplysninger

Hvis du får kontakter du skal tilslutte sig en stor hær af kontaktlinsebrugere-mere end 135 millioner på verdensplan , ifølge Mayo Clinic . Kontakter er populære for en grund . Mange mennesker tror, kontakter udseende og føler sig bedre end voluminøse briller . Men at eje og bære kontakter er ikke uden sit ansvar og mulige komplikationer

Overvejelser


Du kan hader den måde dine briller se eller føle på dit ansigt , men kontakter kan ikke være rigtigt for dig . Du er en dårlig kandidat til at bære , hvad der er det væsentlige en tynd , klar , lygteglasset hvis du har en historie øjeninfektioner , tørre øjne eller svær allergi . Du bør også genoverveje denne indstilling, hvis du arbejder i et støvet eller beskidt sted , ifølge den amerikanske Academy of Oftalmologi .

Forberedelse


Hvis du tror kontakter er for dig , vil du stadig nødt til at få OK fra Deres læge . Du bliver nødt til at have en speciel kontaktlinse eksamen og være udstyret til linser . Sætte linsen i øjet kan tage lidt tid at vænne sig til, men de fleste linser i dag er nem at justere til og komfortabel . Du skal også til at praktisere god pleje for at holde dine øjne fra at blive smittet . Det betyder at du skal vaske dine hænder før du rører linsen . Den løsning , du får til at rense linsen skal gnides ind, og linsen skal dyppes i et særligt tilfælde natten . Denne sag bør udskiftes hver tredje måned og skal rengøres med frisk opløsning hver dag , ifølge den amerikanske optometric Association .

bløde linser


Når du går til lægen for din første par kontakter , du vil finde ud af om flere typer af linser-men ikke alle typer vil være for dig . Bløde linser , som er gel-lignende og fleksible , er de mest populære-som anvendes af 80 procent af bærere , ifølge AOA . Disse linser er gode for aktive mennesker, fordi de holder lagt på øjet , ifølge Mayo Clinic . De er ikke så godt, hvis du har visse typer af problemer med synet , og de kan få beskidte nemt

Sub-Set


Der er bestemte typer af bløde linser . engangsbrug , daglig slid og længere tids brug. Single-brug er , som navnet angiver , hvilken type , du bærer en gang og smide væk, så der er mindre risiko for infektion . Daglige slid fjernes hver aften og kan bruges til uger eller måneder , afhængig af hvilken type linse , der er ordineret til dig af din læge . Hvis du vælger udvidet slid , kan du holde dine kontakter i uafbrudt i en bestemt periode ( og ikke længere ! ) . Denne indstilling er let at passe , fordi der ikke er behov for at fjerne dine kontaktpersoner , når du går i seng , men du kan også sætte dig op til en grim infektion .

gas-gennemtrængelige

Gassen permeable objektivet er mere stift end de bløde linse . Fordelen er det giver dine øjne til at trække vejret bedre, Mayo Clinic rapporter , ved at lade mere ilt i. Når dette sker , er chancen for en infektion nedsættes. Det kan tage længere tid for dig at vænne sig til disse objektiver , fordi det mindste i begyndelsen , de er ikke så behageligt som bløde linser . Den AOA rapporterer også, at disse objektiver har mere af en tendens til at glide på øjet , så de kan ikke være den bedste , hvis du er aktiv i sport eller andre fritidsinteresser .

Hybrider

Hvis de to primære muligheder , der er anført ovenfor-gas-gennemtrængelige og blød-aren't rigtige for dig , der altid er en krydsning mellem de to . Ifølge Mayo Clinic tilbyder hybrid linser en gas-gennemtrængelige center og en blød , gel-lignende ydre ring . Dette design hjælper dem med lidelser som bygningsfejl , som i det væsentlige sløret syn , og presbyopi , manglende evne til at se close- up , i henhold til AAO . Der er også specialiserede linser er lavet specielt til lidelser som presbyopi , eller hvis du har en uregelmæssigt formet hornhinde .

Infektion

Infektioner kan ske , og når de gør det, vil du vide det . Infektioner kan starte med hvad der synes at være en mindre irritation , eller du kan få nogle skorper , der bygger op på hjørnerne af øjet eller øjenvipper . Derfra kan du se nogle rødme , som kan udvikle sig til hævelse , ekstrem smerte , lysfølsomhed , og følelsen af, at en takket fremmedlegeme i øjet , når intet er til stede . Disse infektioner er ikke noget at fjolle rundt med-de kan true synet. Den bedste måde at forhindre dem i henhold til AOA , er at praktisere god hygiejne-Vask dine hænder , aldrig genbrug løsning og erstatte din sag regelmæssigt . Du bør også fjerne dine kontakter , når du er udsat for tryk eller ferskvand , som omfatter mens brusebad , som kan åbne dig op til infektion så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.