hvordan man bliver vaccineret som voksen

Denne artikel vil give dig de oplysninger om de typer af vacciner , at alle voksne skal have . Disse fire skud kan redde dit liv . Hold læsning for at lære mere information om de fire vacciner du skal have som en voksen
1 .
influenza vaccine
Hvert år dør 36. 000 mennesker fra influenza . Influenza kan forebygges gennem vaccination , og i år vil der være to typer af influenza skud til rådighed : den almindelige influenza skød , og en ny for H1N1 svineinfluenza . Der er tusindvis af minutter klinikker dukker op over hele landet , der gør adgangen til sundhedsydelser , der administrerer disse billeder umiddelbart vurderes og bekvemt . Lav en aftale for at få din influenza skud ( r ) i dag , eller gå til Center for Disease Control hjemmeside : CDC . gov /influenza for mere information .
2 .
HPV-vaccinen
Denne vaccination er for kvinder , som det arbejder for at reducere risikoen for livmoderhalskræft og beskytter mod fire stammer af human papillomavirus ( HPV ) en sexually0 overførte virus . HPV -vaccine beskytter også mod kønsvorter og drastisk reducerer en kvindes risiko . Tal med din læge i dag for mere information om denne vaccine .

3 .
DEN TDAP BOOSTER
Tdap beskytter mod tetaus , difteri og kighoste . Alle voksne 19-64 med undtagelse af gravide kvinder bør tale med deres leverandører af sundhedsydelser om modtagelse af denne vaccination.
4 .
hepatitis B vaccine
Hvis du er seksuelt aktive , er det vigtigt at tale med din læge om Hepatitis B vaccine . Hepatitis B overføres seksuelt eller videre fra mor til barn ved fødslen . Det forårsager leverskader , leverkræft og gulsot , men er helt forebygges gennem vaccinationer . Du behøver kun at blive vaccineret mod Hepatitis B én gang i dit liv . Tal med din læge i dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.