hvordan man finder ud af om en svineinfluenza H1N1 udbrud i dit område

I tilfælde af en influenza udbrud er det vigtigt at tage alle mulige forholdsregler for at beskytte dit helbred . Med stigningen i tilfælde af H1N1 -virus , også kendt som svineinfluenza , er det endnu mere vigtigt at vide, hvis du er i en berørt del af landet . Her er hvordan man finder ud Om en svineinfluenza H1N1 -udbruddet i dit område

Du skal bruge: .
Internet


1
Der er flere måder at finde ud af, om der er en almindelig influenza eller Svineinfluenza udbruddet i din del af landet eller staten .
Et af de nyeste metoder til rådighed , er ved hjælp af en iPhone . Der er en app kaldet " Udbrud Near Me ", som du kan downloade , der viser dig en Google Kort over H1N1 influenza udbrud i nærheden af din placering. Det kan også vise udbrud på steder , som du kan rejse til .
Sammen med de steder , det også vil vise dig nyheder i forbindelse med udbruddet i dette område , så du kan læse om alvoren og specifikke detaljer om denne instans . Den app vil også rapportere om andre smitsomme sygdomsudbrud . Ansøgningen kan også indstilles til at sende dig besked, når nye udbrud i alle steder du er interesseret i.

2 .
Center for Disease Control ( CDC ) er en stor kilde til ajourførte oplysninger om influenza udbrud . For information om Smitsomt Flu , gå til www. cdc. gov , og der vil være et link på forsiden . Hvis du ikke kan se det direkte link , kan du gå til boksen Søg og skrive svineinfluenza eller H1N1 , og du vil finde de seneste informationer CDC har . Et link til CDC H1N1 Update siden er udstationeret i afsnittet Ressourcer nedenfor .
CDC hjemmeside vil vise dig en amerikansk Situation Update kort, der beskriver de udbruddet niveau i hver stat , bedømt fra Ingen Rapport til Udbredt .
3 .
Tjek din tilstand 's Department of Public Health hjemmeside . For eksempel , du i Illinois kan gå til ready. illinois. gov hjemmeside . Det viser de nyeste Smitsomt Flu udbrud oplysninger for hele staten . Hver stat vil have de samme oplysninger om deres State Health Department hjemmeside.
4 .

Google Flu Trends hjemmeside giver dig nuværende verdensomspændende influenza information . Du kan se på oplysninger til USA specifikt og se de generelle influenza forhold i hver stat . Der er et link til hjemmeside i afsnittet Ressourcer nedenfor .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i en berørt region , træffe alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte din sundhed . CDC hjemmeside lister flere anbefalede forholdsregler .
 • Hvis du selv er smittet , bliver hjemme fra arbejde eller skole , og undgå offentlige forsamlinger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.