hvordan man kan : guide til stoppe med at ryge

Rygning placerer en risiko for mange sygdomme og øger ens risiko for at dø . Den amerikanske Surgeon General mener rygning , "den mest forebyggelige dødsårsag . " Ifølge National Institute on Drug misbrug , rygning er ansvarlig for cirka 350. 000 dødsfald årligt. Lungekræft , emfysem , koronararteriesygdom , perifer vaskulær sygdom , og hjerteanfald er nogle af de forhold, der kan udvikles som et resultat af rygning .
Rygning udsætter en til hundredvis af skadelige kemikalier og gasser som nikotin . Irritation fra de gasser, kan irritere slimhinden i øjne , næse og hals . Fortsat rygning vil i sidste ende producere en rygers hoste . Rygning , også irriterer væv af lungerne og luftvejene . Det hastigheder produktion af slim , der fører til øget hoste af spyt . Den øgede produktion af slim kan tjene som et medium for eksponering til en lang række bakterier og virus . Det påvirker de enzymer , der holder lungerne fleksible disponerer en til emfysem . Desuden rygning forårsager konstriktion af fartøjer , der kan være skadelige for de fartøjer og hjertet .
rygestop er ikke en let opgave . Folk kan mene, at de tilbagefald . Det er vigtigt at overveje at ændre din adfærd for at stoppe med at ryge
1 .
Gør engagement . Hvorfor er du prøver at stoppe ? Kig på fordelene. Ønsker du at forblive sunde ? Har du en helbredstilstand ? Har din læge bedt dig at stoppe med at ryge ? Give tilsagn om . Sig til dig selv: " Jeg vil stoppe med at ryge . "
to .
Vær opmærksom på disse udløser eller situationer , der kan give dig at nå til en cigaret . Udløser kan omfatte en stressende situation , i din frokostpause på arbejdet eller efter middagen . Lav en liste over de udløser . Vælg 3 gange fra den liste, du vil ikke ryge . Eksempel : " Jeg vil ikke nå til en cigaret , når jeg er stresset . "

3
Skift dit mønster . I stedet for at nå til en cigaret , en tur gå, motion bruge en stressbold , læse et blad , en bog, eller se en video . Start en hobby . Tilbringe tid sammen med andre ikke-rygere .
4 .
Forbered tider fristelse . Design en overlevelse kit med sukkerfrit tyggegummi , sukkerfrit slik , eller lav-kalorie snacks .
5 .

bede om støtte fra familie og venner . Del med dem dine planer for at holde op . I tider med fristelser , ringe til din familie /venner . De kan hjælpe til at få dig tilbage på sporet og huske dit engagement .

gode råd og advarsler


 • Ved alvorlige misbrugsproblemer til nikotin , kan du besøge din lokale apotek eller narkotika butik. Der er over the counter produkter som Nicorette tyggegummi og Nicorette patches . Disse produkter kan hjælpe med abstinenssymptomer og gøre denne periode mere håndterbare . Endelig kan du tale med din læge om andre alternativer, som kan kræve en recept .
 • Ryg aldrig mens iført en nikotin plaster .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.