hvordan man med succes opgive rygning

Everyday hundredvis af mennesker gå online , der søger råd og tips om , hvordan man med succes opgive rygning . Nogle forskere mener, at cigaretter afhængighed kan blive endnu sværere at bryde end heroinmisbrug . Nikotin er en gennemprøvet anti angst medicin , adfærd, rygning fungerer som en slags selvstændig terapi stress . Du er nødt til at overveje fordelene ved opgive at ryge godt hjælpe dig med at leve længere og bedre sundhed. faktum at opgive rygning kan du overtage ejerskabet og mode nogen måde du ønsker .
1 .
Din topprioritet, og målet er at opgive rygning , så lave en liste over alternative adfærd, som du kan erstatte rygning . Vi ved alle , at det er svært at give op med at ryge i en første par dage . Ned størrelse mængden af cigaretter , indtil du har det godt eller ej at ryge noget .
2 .
Brug nogle nikotin hjælpemidler som tandkød , patches og medicin . Det hjælper reducerer abstinenser herunder nikotin trang.

3 .
Spis mørkt chokolade det vil give dig tilfredsstillende rygning erstatning og kan ophøje serotonin niveauer, der kan bringe i forgrunden humør og reducere stress .

4 .
Drik masser af vand vil det hjælper dig til at skylle resterende toksiner og vandværker også som en trang buster . Hvis du holder din krop godt hydreret det vil hjælpe dig til at administrere abstinenssymptomer .
5 .

Spis en sund mad og tage vitaminer . God kost og kombineret med vitaminer vil hjælpe dig med at minimere overtræthed , der ofte kan opstå i løbet af nikotin tilbagetrækning .
6 .
Forskning og se et program for rygestop i dit samfund område De levere og tilbyder nogle program teknikker , der er nyttige og effektive for dig .
7 .
Praksis socialisere uden en cigaret , og at have en plan at gøre noget andet med dine hænder .

8 .
Tilmeld dig gratis online spil for at gøre dine hænder og sind travlt . Opret en Facebook-profil sociale netværk , hvor du kan møde en masse mennesker med forskellige succesrige historie og opleves på , hvordan de opgive at ryge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.