hvordan man stopper din rygning vane

Hvis du er ryger , du ved, at holde op rygning ikke er en nem opgave, men du kan holde op, hvis du virkelig arbejder hårdt på det , og bekæmpe dem, cravings . Det vil ikke blot forbedre dit helbred , men vil spare dig for en masse penge over tid . Alt du behøver er viljestyrke , støtte af familie og venner , og den rette indstilling og snart du vil nå dit mål som en ikke-ryger

Du skal bruge: .
viljestyrke
støtte fra familie og venner .


1 .

Først og fremmest , du har lyst til at stoppe med at ryge . Fortæl dig selv, du virkelig ønsker at stoppe og tro det . Hvis du ikke har denne holdning og viljestyrke , vil det være en meget hårdere , og du vil ende op med at ryge igen .
2 .
Fortæl din familie og venner , at du ønsker at afslutte og at du har brug for deres støtte . Bed dem om at stoppe med at ryge omkring dig eller gå i en andet rum , hvis du kan . Også de , måske ønsker at holde op med også og derfor kan du hjælpe hinanden langs .
3 .
Rygning udenfor kan hjælpe dig med at skære ned nok til at holde op . I løbet af disse koldere måneder , du ikke ønsker at fortsætte uden bare at ryge gør du? Udryddelse rygning i dit hus kan ikke hjælpe dig holde op med det samme , men af erfaring det kan hjælpe dig skære ned et parti, som i det lange løb vil gøre det lettere at holde op .

4 .
Har du bestemte tidspunkter af døgnet , du higer efter en cigaret ? Prøve at gøre noget for at holde dig ekstra travlt i disse tider . Gå efter en løbetur , finde en hobby , eller få optaget på dine daglige gøremål for at holde dit sind off din trang .
5 .
altid spise i ikke- ryger restauranter eller vælge den ikke-rygerområder du ikke fristet til at lyse op efter middagen . Dette er en nem en , da en masse nye lov har bestået , og de fleste restauranter er røgfri .
6 .

Nogle mennesker bruger patches og tandkød for at hjælpe dem til at stoppe , og hvis det fungerer for Dem , det er fantastisk , men de virker ikke for alle , og nogle har bivirkninger. Prøv at bruge almindelig sukker fri tyggegummi . Jeg kender en pige, der stoppet med at ryge ved at spise et stykke slik , hver gang hun havde lyst til at lyse op . Jeg kan ikke anbefale slik , da de ikke er gode for dig, men ingen af dem er rygere , så jeg foretrækker slik over at ryge som helst dag .
7 .
Kold tyrker er altid den bedste måde til at gå. Hvis du føler, du kan ikke stoppe kold tyrker , skære ned på rygning med halvdelen, så efter en uge eller to, du bør være i stand til at forlade en hel del lettere .
8 .
Sæt en mål for dig selv eller tænke på noget, du altid har ønsket at gøre eller købe , men ikke har penge til at gøre . Tænk på alle de penge , du vil spare fra afslutning og den idé, at når du har afslutter , kan du faktisk gøre disse ting . Jeg læste online , hvor en fyr ville stoppe med at ryge , så når han havde lyst til at købe en pakke , han satte de penge ind i en klar murer krukke . Efter et par måneder havde han en hel del penge derinde og var i stand til at tage en tur , som han havde ønsket at gå på i årevis , men aldrig haft penge . Han sagde, at se alle de penge der var nok motivation til at få ham til at stoppe .

gode råd og advarsler


 • Husk det er ikke en let opgave at stoppe med at ryge , men hvis du er 100 $ villig så du kan gøre det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.