om Enterobacter aerogenes bakterie

Et medlem af Enterobacteriaceae familien , Enterobacter aerogenes er bakterien relateret til salmonella og E. coli . Størrelse-kloge , Enterobacter aerogenes er mindre end mange af sine mikrobiel fætre , men dens forekomst på hospitaler har gjort det af særlig interesse for det medicinske samfund . Dens bakteriologi , sygdomme , risikofaktorer , forkærlighed , og behandling har været genstand for omfattende undersøgelse

Bakteriologi


Enterobacter aerogenes er en bacillus , så under et mikroskop , det ligner en straight stang . Som en fakultativ anaerobe , foretrækker den miljøer med lidt eller ingen ilt , såsom afføring , rensningsanlæg og jord . Det kan dog også overleve og endda vokse hvor ilt er rigeligt .

i en petriskål , Enterobacter aerogenes former runde , hvide kolonier af kurven convexly . Dens optimale voksende temperaturområder fra 30 til 37 grader Celsius , og MacConkey agar , som indeholder salte , farvestoffer og næringsstoffer fra mælk , er dens laboratorium foretrukne medie .

Sygdomme


Enterobacter aerogenes forårsage en bred vifte af sygdomme . Disse sygdomme omfatter bakteriæmi , osteomyelitis , og septisk arthritis , såvel som infektioner i urinvejene , mave- tarmkanalen , luftveje og hud .

Risikofaktorer


Enterobacter aerogenes er en nosokomiel opportunistisk patogen . Det vil sige, det forårsager sygdom efter sin vært allerede er svækket , og det almindeligvis bosiddende på hospitaler . Af denne grund , omfatter de risikofaktorer hospitalsophold varer i to uger eller længere , invasive operationer , og brugen af antibiotika . Intensiv afdeling besøg er en anden .

Enterobacter aerogenes inficerer raske individer kun sjældent .

forkærlighed


Som med andre Enterobacter arter , Enterobacter aerogenes har ingen forkærlighed for race . Imidlertid, at det forekommer hyppigere blandt spædbørn , småbørn og ældre , især blandt mænd .

Behandling

Enterobacter aerogenes er resistent over for de fleste antibiotika . Dens resistens over for u03B2-lactam antibiotika , chloramphenicol quinoloner , og tetracyklin er veldokumenteret i den videnskabelige litteratur , og nogle forskere har foreslået genbrug af " gamle " stoffer --- det vil sige, medicin, var populære i de foregående årtier-- som svar. En undersøgelse foretaget af Thiolas et al . (2005 ) tyder på , at en kombination af medicin bedste ville rumme dem, der smittes af Enterobacter aerogenes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.