steder at genbruge glas

Glas kan genbruges på ubestemt tid . De typer af glas , som du kan genbruge er almindeligt kategoriseret efter farve-klar , grøn /blå og gul /brun . Du bør ikke genbruge Pyrex eller varme-resistente glasvarer med andre glas , som det smelter forskelligt . Glas-genanvendelsesanlæg og krav varierer afhængigt af hvor du bor

Curbside Genbrug


I mange områder såsom De Forenede Stater og Det Forenede Kongerige programmer på by -niveau give glas genanvendelse på dit hjem . Ofte specielt markeret bakker forudsætter, at du kan fylde med glas containere. Efterlade disse ved kantstenen på en udpeget dag , hvor de er samlet op af en genbrugsvirksomhed. Vask eller skyl alle glas til at fjerne madrester , før genbrug .

Flaske Banker


flaske banker , et begreb opfundet i Det Forenede Kongerige , er populære i mange europæiske lande , hvor du kan som regel finde dem med andre typer af genanvendelse siloer på genbrugsstationer strategisk godt placeret i kvarterer for at fremme genbrug . En separat beholder er fastsat for hver farve af glas , da producenterne ikke kan genbruge blandede farver effektivt .

EU Drop -off- Centers


Mange områder i USA giver en central facilitet , hvor genvindingskurve er fastsat for de mennesker, der bor i denne by eller amt . I nogle tilfælde er de drevet af lokalsamfundet borgerlige og velgørende organisationer , der nyder godt af salget af de indsamlede genanvendeligt . De er sommetider placeret i nærheden af lokale affaldsindsamling anlæg for at lette brugen .

købmandsforretninger


Mange købmandsbutikker give siloer til genanvendelse af glas , med en separat bin for hver farve . Pr. 202C nogle stater som Oregon , New York og Californien har også et program , der giver en refusion, når en flaske bliver genbrugt på deres anlæg .

Genbrug for andre typer af glas

Genbrug noncontainer glas såsom vinduesglas , auto glas , Pyrex eller varmebestandigt glas , drikkeglas , elpærer , eller katodestrålerør separat . Disse typer glas er blevet behandlet med stoffer , der vil give problemer i genvindingsprocessen . De kræver speciel behandling . På nogle områder , såsom Schweiz , kan du returnere dem til butikken , der solgte dem til genbrug . Se Ressourcer til en liste over virksomheder , der leverer specielle typer af glas genanvendelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.