tips om at give op med at ryge

Der er en overflod af muligheder i stedet for at støtte folk i deres søgen efter at holde op med at ryge. Det er en vanedannende vane , som udgør mange sundhedsmæssige risici for rygeren , samt ryger familie og venner . Rygestop er en meget vanskelig og personlig beslutning at gøre. Nogle mennesker forlade " kold tyrker ", men for andre rygestop kan synes umuligt

Beslutter at Quit


Vælg en stopper dato og skrive det på din kalender . Når tænde en cigaret , stat dit stop dato outloud og klart . Dette vil holde afslutning på rygning i syne , og du kan endda finde dig selv belysning op mindre og mindre .

anerkender " udløser " . Hvad bliver du bedt om at ryge ? Lav en liste over dine stress punkter , og derefter finde en måde at reducere , fjerne eller ændre dem, så når du afslutter , vil du ikke gå tilbage til din gamle måder .

Advar alle at til dig . Selv den mildeste manierede person er tilbøjelig til at få gnaven som cigaretter nikotin arbejder sig ud af hans system .

gennemføre planen


Flere hjælpemidler er på markedet til at hjælpe med at lette cravings . Nikotinplastre og tyggegummi kan købes i håndkøb . Zyban og Chantrix er piller , der kan ordineres af en læge , de har hjulpet mange mennesker i deres bestræbelser på at stoppe med at ryge . For en mere naturlig tilgang , er der krop renser og vitamin terapi .

slikkepinde og tyggegummi er gode måder at lindre fysisk trang . Mad er også en naturlig hindring , men det kan føre til unødvendige vægtøgning .

Motion er fundet nyttige i at lindre stress , holde munchies vægten ned og omdirigere besættelse af at ville en cigaret . De to mest populære øvelser er magt gang og løb . Ikke alene skal de fremme lunge regenerering ved at rydde ud røgen , men du kan gøre dem når som helst , og ikke særligt udstyr er nødvendig.

holde kursen


Find en støtte gruppe ved at markere med en nærliggende hospital , hvori American Lung Sammenslutning eller gå online . Der er støttegrupper i hele landet for folk at bryde denne afhængighed . Det hjælper at vide, at du ikke er alene .

Tag din ugentlige cigaret ydelse og placere det et sted du ikke kan låne fra , sådan som en tapes kasse eller knuses bank . Tilføj til det hver uge , indtil beholderen er fuld . Så gå gøre noget sjovt og uventet med de ekstra penge , så som at tage en ferie , købe en ny møbel eller få en tatovering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.