Proceduren for oprydning olieudslip

Olieudslip er blevet mere almindelige. Selv når ekstrem forsigtighed er truffet, kan olieudslip forekomme , viser sig at være en ødelæggende , men tilsyneladende uundgåelig forekomst . Olieudslip kan opstå på land , men de fleste olieudslip sker i havet , fordi olien er mest almindeligt transporteres i tankskibe over havet . Heldigvis , om et udslip sker i havet eller på land , kan en række procedurer skal følges for at minimere skade på de ramte områder

Indeslutning


Olieudslip , som opstår i havet er oftest behandles med procedure kaldet " inddæmning "efterfulgt af " skimming ". Under denne proces , er store vinyl-belagt polyester flåd , kendt som bomme , anbragt i vand danner en lang kæde , der omkranser udslippet . Bommene indeholder udslippet og forhindre den i at forurene det omgivende farvande . Når olien er indeholdt , både udstyret med maskiner , der suges olien fra toppen af vandet overføres olien fra overfladen af vandet i en olietank . Det er så bortskaffes korrekt , når båden når kysten .

Sorbents


I nogle tilfælde kan olieudslip i vandet renses med store svampe . Disse er imidlertid ikke svampe som dem der er forbundet med typisk brug , såsom rengøring . Sorbents er svampe fremstillet af en naturmaterialer , såsom træ stykker , visse typer af græsser , og selv avner fra kokos skaller. De er lag på overfladen af vandet. Øjeblikkeligt, begynder de at absorbere olie . De bliver så samlet i både og bortskaffes korrekt.

In- situ Burning


Denne metode kræver, at olien på toppen af vand, der skal antændes . Når brand rører olie på toppen af vandet , det spreder hurtigt . Branden naturligvis dør ud , så snart al olien er brændt op . Af alle procedurer for rengøring af olieudslip i havet , har in- situ afbrænding den højeste procentdel af effektivitet . Det er normalt mellem 95 og 98 procent effektiv . Desværre , ved afbrænding , producerer olie en giftig røg , som kan være skadelige for noget, der inhalerer den . Røgen hurtigt aftager , efter at olien er helt brændt væk .

biologiske agenser


Selvom mere mediedækning gives til oliespild , som opstår i havet på grund af den trussel mod livet i havet , kan olieudslip på land også farligt og skal behandles . Faktisk kan olieudslip , der finder sted på land har mere langtrækkende virkninger , fordi olien hurtigt trænger ned i jorden , mens olie fra et eventuelt udslip i vand bliver flyder på overfladen . Medmindre udslippet er lille nok blot at fjerne , er olieudslip på jorden normalt behandles ved anvendelse af en kemisk agens til jorden . Under denne procedure , en gødning , der indeholder fosfor eller kvælstof er spredt på jorden . Disse elementer hastighed vækst og spredning af mikroorganismer , som kan bryde den olie molekylerne til harmløse elementer , såsom kuldioxid .

Dispergeringsmidler

Et olieudslip , der forekommer i vandet , men langt fra kysten eller kendte marine habitater kan behandles med dispergeringsmidler , eller kemikalier , der bryder op olien molekyler . Over tid , olie molekyler sprede i havet ogKommissionens solens virkninger og naturlige bakterier i farvandene bryde op olien molekyler . Når olien molekylerne er brudt ned, er de uskadeliggøres på livet i havet . Men det er vigtigt at overvåge olieudslip , selv om ingen andre clean- up procedurer træffes.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.