fatal terrængående køretøj ulykker og alkohol

Terrængående køretøjer ( ATV) er store motoriserede køretøjer med tre eller fire hjul , store dæk og styr som en motorcykel . De fleste stater kræver ikke en licens eller sikkerhedscertifikat til at føre disse køretøjer , hvoraf mange kan nå op på 50 km /h , og nogle endda højere . Resultaterne af mange alvorlige ulykker ses i skadestuer hvert år . I de fleste stater er det ulovligt at drive en ATV under indflydelse af alkohol , og alkohol er en risikofaktor for ATV ulykker

Du skal bruge: .
Arsen testkit .
Vand-filtrering system .

almindelige skader


Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons , de mest almindelige skader forbundet med ATV brug inddrage den person, de rammer jorden eller ATV rammer faste genstande , og ATV rullende baglæns fra en stejl opstigning , som kan forårsage en flip-over . De fleste af de skader er hoved eller rygmarvsskader .

CPSC Statistik


Den amerikanske Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) bemærker , at i 2003 blev mere end 345. 000 skader fra ATV ulykker behandlet på plejeinstitutioner . Omkring 30 procent af alle dødelige ATV ulykker i 2003 involveret brug af alkohol , ifølge CPSC .

Alkohol , Narkotika og Age overvejelser


En gennemgang af traume patienter på East Tennessee State College of Medicine fra 2001 til 2007 viste, at alkohol eller narkotika var en faktor i mere end 30 procent af ATV skader , herunder 20 procent af folk over 50 år . Patienter over 50 år var mere tilbøjelige til at opleve hovedtraume og alvorlige brystet skader , og til at have længere hospitalsophold og større handicap .

Maxillofacial Skader


En undersøgelse af 153 patienter med skader fra ATV ulykker ses på West Virginia University Hospitaler fra 1990 til 1996 viste, at 33 havde maxillofacial skader . De fleste af disse skader , som fandt sted om natten , der er involveret alkohol . Skade sværhedsgraden var værre for folk med maxillofacial skader såvel som for dem, der havde drukket alkohol .

Minnesota DNR rapport

En 2008 resumé af Minnesota Department of Natural Resources ( DNR ) kiggede på den samlede dødelig udgang ATV ulykker pågældende år . Sytten fatale ATV ulykker blev rapporteret , mest på grund af overgange . Otte af de 17 ulykker var alkohol , eller næsten 50 procent , med alkoholpromille count ( BAC ) så lavt som 0,027 og så højt som 0,191 . Som i 2005 , har alle stater kørsler love om, at bilister med en AKB på eller over 0,08 anses berusede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.