fødevarer for at helbrede impotens

Impotens berører næsten 30 millioner mænd i alle aldre . Der er naturlige og enkle måder at hjælpe impotens . Her er nogle fødevarer for at undgå og fødevarer for at tilføje til din kost , der vil hjælpe

Du skal bruge: .
Arsenik testkit
. Vand-filtrering system .

Historie


Impotens er forårsaget af ophobning af fedt i blodårerne . Arterierne leverer blod til penis , og når arterierne er tilstoppet , kan det forhindre blodet i at nå det . Det betyder, at manden vil have problemer med at få en solid , stærk erektion . Undgå kød, mejeriprodukter og æg på grund af deres høje fedt , som vil blokere arterierne . Kød at spise , kan forårsage en lavere sædtal og liv . Undgå det .

Mindre fedt og kolesterol


En årsag til impotens er en fedtrig kost . Den fede indskud kan blokere for blodtilførslen til penis . Således undgår fastfood , desserter , korn og forarbejdede fødevarer . Ligeledes kan du prøve og har en lav kolesterol kost. Hold dig væk fra de animalske-spise kost .

Fiber


Fødevarer med højt i fiber er stor for mænd med impotens problemer . Dette omfatter frugt, grøntsager og vælg korn . Her er nogle valg : æbler ( med huden) , jordbær , ærter , bønner , nødder , spaghetti , bælgfrugter og kartofler . Spise rå , frisk frugt kan hjælpe befri din krop af år af fedt opbygning i blodårerne. Frugt også sænker triglycerid niveau, hvilket betyder at du kan slippe din blod fedtstoffer .

Vand


Din krop består af næsten 75 procent vand . Vand efterfylder og regulerer din krop . Vand hjælper cirkulere væsker gennem din krop og kan gavne dig . Vand er også en væske , der ikke indeholder sukker eller andre opfedning ingredienser .

andre måder at hjælpe Impotens

Sammen med at ændre din kost , er der andre nemme måder at hjælpe impotens hos mænd . Der er naturlige kosttilskud som Ginkgo , hvilke urter der kan øge blod oversvømmelse til kønsorganerne . En anden måde er at motionere mere ofte . Motion er en måde at naturligt øger blodgennemstrømningen i alle dele af din krop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.