forberedelserne til fugleinfluenza

Med al den opmærksomhed på H1N1 -stamme af influenza , er det vigtigt at huske , at andre typer af influenza -virus kan forårsage udbrud af pandemier . Fugleinfluenza , også kendt som fugleinfluenza , er forårsaget af influenza virus, der forekommer naturligt blandt vilde fugle . Med ingen let tilgængelige vaccine , er det ekstremt vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte dig selv og planlægge i tilfælde af infektion med fugleinfluenza

Social -og driftsforstyrrelser


Skoler , hospitaler , butikker , banker , kan plejeinstitutioner , posthuse , og mange andre offentlige bygninger blive lukket som forberedelse til det fugleinfluenza . Vær sikker på at have nok medicin ved hånden og sørg for at tage sig af noget der er nødvendige så snart som muligt . Vær sikker på , at alternative pleje , hvis det er nødvendigt , vil blive fastsat for børn, hvis skoler og daginstitutioner tæt .

Sundhed Forberedelse


En af de vigtigste ting , du kan gøre for at forberede sig til udbredelsen af fugleinfluenza er at gøre sikker på , at du tager passende skridt til at forblive sunde og hygiejnisk . Enkle trin kan redde liv . Sørg for , at dine hænder altid er vasket og rene , især efter hoste eller nysen . Aldrig hoste eller nyse i fri luft . Brug en væv at nyse eller hoste i , derefter sælge det samme . Hvis du er syg , skal du ikke gå ind i offentlige områder . Sørg for at spise en velafbalanceret kost fyldt med næringsstoffer . Frugter , korn , mejeriprodukter, kød og bønner bør indgå i din daglige kost , sammen med masser af vand .

Hjem Forberedelse


Håndtering af fugleinfluenza vil kræve forberedelserne svarende til dem, for storme , jordskælv eller andre store katastrofe . Fordi mange butikker og andre offentlige faciliteter og forsyningsselskaber kan blive berørt , skal hvert hjem har rigelige forsyninger af lommelygter , batterier , tændstikker , batteri-drevet radioer , dåsemad , og manuel dåseåbnere . Folk kan også vælge at have en sådan tilsyneladende banale ting som bøger , brætspil , spillekort , malebøger og blyanter , der alle vil hjælpe fordrive tiden skal strømforsyninger blive afbrudt.

Derudover en fugleinfluenza -epidemi kan påvirke de offentlige tjenester, såsom fast affald afhentning og genbrug . Det ville kræve, at du bestanden op på skraldespande af plast affaldssække , rengøringsmateriel , desinfektionsmidler , toiletpapir og andre elementer til at holde alt og alle i et hus rent og hygiejnisk . Vand er afgørende for sanitære formål og hydrering så godt. Mindst en gallon per person per dag skal opbevares . Lagring mindst en måneds forsyning af vand er ideelt , men hvis pladsen tillader det, gemme så meget vand som muligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.