hvor hurtigt går i øjet blinker ?

Nogensinde deltaget i en stirrende konkurrence ? Verdensrekord af en person blinker ikke , opnået i 2004, var 17 minutter og 42 sekunder . Det tager tænkte og koncentration at stirre , men vi blinke automatisk . Så spørgsmålene er fortsat : Når vi gør blinke , hvor ofte , og hvor hurtigt gør vores øjne gør det

In The løbet af et øjeblik


Simply put, dit øjenlåg spreder tårer , når du blinker .

Dr. Norman Woodlief , en kendt øjenlæge , forklarer processen : " Tears give ernæring og immunologiske komponenter samt hydreret slimhinderne at forsikre optisk kvalitet . Hvis øjet er tør , din vision bliver gradvist mere i fare. "

Blinkende beskytter også dine øjne fra fremmedlegemer og mikroorganismer i luften .

Varighed


Når dine øjne begynder at blinke , kan den afsluttende fase varierer mellem 50 og 120 millisekunder . Åbningen fase af et blink er mere varieret og sværere at måle , men på trods af variabler , et blink samlede varighed ophold under 750 millisekunder eller tre fjerdedele af et sekund .

Faktorer af Speed


Hastigheden på dit øjenlåg 's bevægelse er afhængig af størrelsen af blinke . Jo større din blinker er , jo hurtigere hastighed din låg , hvilket gør størrelsen på din blink den vigtigste faktor i hastighed . Øjenlåg hastighed kan nå så højt som 100 mm pr sekund .

Mars Vs . Venus


Ifølge " Walsh og Hoyt 's Clinical Neuro-Oftalmologi , " mænd og kvinder har forskellige satser for at blinke. Den gennemsnitlige blinkende sats for mænd er 29,3 gange i minuttet . Kvinder har en gennemsnitlig rate på 18,3 blinker i minuttet .

afstanden til en Blink

Afstanden mellem øjenlågene , når øjnene er åbne , er normalt 12 til 15 mm .

" Hvis den maksimale hastighed låg bevægelse er 100 mm /sek , så låget kan bevæge sig 12 mm i 0,12 sekunder eller 15mm i 0,15 sekunder , afhængigt af hvor bred dine øjne er åbne . Øjet kan lukke i lidt over en 10. af et sekund ved hjælp af disse værdier , " Woodlief sagt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.