korrekt brug af et mikroskop

Et mikroskop bruges til at forstørre enheder , så de kan studeres i detaljer . Mikroskoper kan være dyrt , og de indeholder talrige komponenter, der arbejder sammen i en præcis måde . Læring til korrekt brug og pleje af et mikroskop , vil hjælpe med at få et mikroskop mere behageligt og undgå behovet for dyre reparationer

Forberedelse af mikroskopet


Inden der opstilles en stikprøve , skal du sørge for, at mikroskopet er på en robust og flad overflade , der kan holde vægten af mikroskop . Kontroller at se , at mikroskopet ikke er på kanten af en overflade , hvor det kan falde . Hvis mikroskopet skal overføres til en ny placering , bære den forsigtigt ved hjælp af arm -og base for støtte . Hvis en strømkilde der kræves , skal du sørge for , at ledningen kan nå stikkontakten .

yderligere forberedelse


Når mikroskopet er i en god placering , skal du kontrollere mikroskop for at sikre, at det er i orden. Hvis der er en lyskilde , tænd det for at sikre pære fungerer. Tør forsigtigt linserne med objektiv papir . Hvis der er støv eller olie på scenen , forsigtigt rense det ud . Hvis du bruger en sammensat mikroskop , rotere scanning objektivlinsen på plads . Brug den grove justeringsknappen til at sænke scenen .

Koncentration Specimen


Forbered prøven , og derefter placere prøve på mikroskop scenen . Hvis du bruger en slide , brugsfasen klip til at holde dias på plads . Juster grove justeringsknappen indtil prøven er i fokus . Dernæst center modellen i synsfeltet og justere lyskilden efter behov . Brug de fine fokus justeringsknappen til skarpt fokus prøven . Hvis en højere forstørrelse er nødvendig , rotere det rette linsen på plads , og bruge de fine fokus justeringsknappen til at fokusere .

Oprydning


Efter at have observeret modellen og tager nogen billeder eller noter , rotere scanning objektivlinsen ind plads før du fjerner dias . Rengør linser , og slukke for strømforsyningen. Hvis mikroskopet ikke vil blive brugt af en anden person , skal du afmontere strømforsyningen og gemme det på en måde , der vil forhindre ulykker . Hvis mikroskopet har en støvet dække , placer den over toppen af mikroskopet .

Ekspert Insight

Hvis der er nogen spørgsmål om hvordan du betjener et mikroskop , eller hvis der er komponent på et mikroskop , der ikke synes til at virke korrekt , skal du sørge for at spørge en lærer eller en anden person , der har ansvaret for at få hjælp . Mange gange, kan løse et problem tidligt spare en masse tid og penge . Det er langt billigere at bruge penge på en professionel reparation i forhold til omkostningerne ved at udskifte en hel mikroskop .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.