måder at holde det muskulære system sundt

Det muskulære system består af en række frivillige og ufrivillige muskler, der tegner sig for næsten halvdelen af vores kropsvægt . Disse muskler er ansvarlige for meget vigtige funktioner i kroppen, såsom bevægelse , blodcirkulationen , og andre funktioner i samspil med andre dele af kroppen . Holde en sund muskuløs system er en integreret del af at have en kvalitet sundhed livsstil

Du skal bruge: .
Arsenik testkit
. Vand-filtrering system .

Typer af Muskler


Beyond at bemærke, at musklerne kan være frivillig eller ufrivillig der også tre store kategorier , som musklerne kan også opdeles i . Disse kategorier omfatter skeletmuskulaturen , der henhører under frivillig bevægelse , glatte muskelceller , som er ufrivillige muskelsammentrækninger , og også hjertemuskulaturen. Hjertemuskulaturen er teknisk ufrivillig , men er ikke klassificeret som enten fordi det ikke kræver bevidste tanke eller visse bevægelser for at gøre det ufrivillig .

Levnedsmidler til Support


Fuldkorn kan levere fremragende mad , der understøtter hjertefunktion og hastighed stofskiftet . Fødevarer med højt fiber bidrage til at sænke kolesterol , som kan blokere eller tilstoppe arterierne , der foretager blod . Opløselige fibre findes i fødevarer som helhed hvede , havre , korn , æbler og mange andre , wraps omkring kolesterol i fordøjelsessystemet og passerer det gennem afføring , når du bruger toilettet .

Andre fødevarer , der er højt på antioxidanter såsom blåbær medvirke til at sænke oxidation niveauer i musklerne . Høje oxidation niveauer kan føre til en ophobning af frie radikaler , der kan ødelægge muskelvæv og forårsage sygdom eller sygdomme forværres . Protein er også en anden vigtig faktor i at opretholde muskulære system sundhed. Protein hjælper med at støtte muskelvækst , funktion og reparation i alle faser . Spise magert proteinkilder såsom bælgfrugter , fisk , uden skind kalkun og kylling kan hjælpe dig få alle de nødvendige proteiner du har brug for at opretholde og forbedre muskuløs sundhed .

Motion


Næsten enhver form for motion og bevægelse, isn 't farligt for dit helbred vil gavne en del af dit muskulære system . Løfte lys vægte , der er mellem 65 og 80 procent af din maksimale løft potentiale for en øvelse kan hjælpe til at holde musklerne stærke . Heavy vægtløftning kan medvirke til at opbygge muskler , men ikke meget for at der faktisk øge sundhed snarere end at øge størrelse og styrke . Gymnastik er meget gavnligt for din krop , som du typisk bruger din kropsvægt for motion formål . Udførelse pull-ups , sit-ups , pushups , squats og lunges regelmæssigt kan holde musklerne i tip top form . Dette vil også forbedre din generelle kerne styrke og sundhed .

Performing cardio og aerobe øvelser er fantastisk til ufrivillig muskler . Dette vil også bidrage til at forbedre hjerte styrke og dermed øge omsætning og sundhed direkte . Det anbefales, at du træner i mindst 30 sammenhængende minutter to til tre gange på en ugentlig basis .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.