xylitol farer

Xylitol er et sødestof , der er godkendt af US Food and Drug Administration ( FDA ) . Selv betragtes som sikker for mennesker , kan dette sødestof have toksiske effekter på hunde , der resulterer i død, hvis akut behandling ikke administreres hurtigt . Årsagen xylitol kan være så giftige for hunde og alligevel sikker for mennesker er , at hunde nedbryde nogle stoffer anderledes end mennesker gør

funktioner


Ifølge Xylitol. org er sødemidlet findes naturligt i nogle frugter , grøntsager og træsorter såsom birk . Det er kemisk forskelligt fra sukker på en måde , der er gavnligt for tænderne-xylitol fremmer ikke hulrum . Xylitol er udråbt som reducere de skadelige bakterier i munden . Desuden er sødemidlet anbefales til diabetikere , fordi det ikke giver anledning til blodsukkeret .

Bruger


Xylitol anvendes primært som en sukker erstatning i tyggegummi , slik og småkager . Sødestoffet er også brugt i nogle mærker af tandpasta og mundskyl . Det bruges medicinsk som et antibakterielt middel indtages oralt for at hjælpe med at bekæmpe øreinfektioner .

Farer


Xylitol er giftigt for hunde-selv et lille beløb kan forårsage leversvigt . Tag din hund til en dyrlæge straks , hvis du har mistanke om den har spist et produkt, der indeholder dette sødemiddel . Ofte symptomer vil ikke dukke op i flere timer . Selvom det ikke er alle hunde er berørt , dem, der er har en høj risiko for død .

forgiftningssymptomer


Husdyr måske eller måske ikke udviser symptomer efter indtagelse af xylitol produkter . Hvis de gør det, kigge efter sløvhed som en af de første tegn . Hunde kan opleve et stort fald i blodsukkeret efter et måltid xylitol , hvilket resulterer i livstruende hypoglykæmi og leversvigt .

Overvejelser

Xylitol kan være giftige for andre dyr , men hvordan det påvirker katte er endnu ikke kendt . Fordi hunde som slik og har tendens til at skyllepumpetab , de er mere tilbøjelige til at spise tyggegummi , cookies og andre elementer , der kunne indeholde xylitol . For sikkerheden på dit kæledyr , holde alle xylitol produkter uden for rækkevidde.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.