anvendelser af hamp olie

Hamp olie kan bruges i alle applikationer , der aktuelt bruger olie . Hamp olie er et grønt alternativ til beskidt fossile brændstoffer i næsten alle forbrugsvare . Som en fødevare , er hamp olie nærende og indeholder alle de væsentlige fedtsyrer er nødvendige for cellernes funktion . Som en base olie til plast , kropspleje , brændstof og maling , har hamp olie de ønskede egenskaber og kan nemt erstatte olie i hver af disse produktkategorier

Body Care


Når de anvendes alene , hamp olie er en naturlig , fugtgivende olie og kan anvendes efter hver bruser eller badekar . Brug kun en lille mængde og gnid over huden , når det er tørret . Brug som et hår fugtighedscreme ved at anvende en lille mængde til håret , mens vådt . Fast og flydende sæbe , shampoo , balsam , make- up , kan lotion og cremer alle gøres med en hamp olie base til at erstatte olieprodukter .

Madlavning


Hamp olie kan bruges i næsten alle madlavning ansøgninger , selv om det er ikke egnet til high- varme madlavning . Det giver en lidt nøddeagtig smag til fødevarer . Det er perfekt til en salat olie og i lavere temperaturer , og kan indgå i bagning i stedet for olivenolie eller vegetabilsk olie . Bruge, som du ville bruge andre flydende vegetabilske olie .

Brændstof


Hamp olie kan behandles , der skal anvendes som biodiesel på samme måde som alle andre vegetabilske olier . Henry Ford , der anvendes hamp olie til brændstof de første biler . Hamp olie kan erstatte alle brændstoffer og olier med et sikkert, ikke-giftige olie, som ikke skader miljøet. Biodiesel har et lavere frysepunkt og er allerede i brug i Canada i vintermånederne som et diesel-brændstof tilsætningsstof for at forhindre brændstof fra geldannende ved lave temperaturer .

Plast


Alle former for plast kan gøres med hamp olie i stedet for råolie . Under nedbrydning , ville plast ikke frigive skadelige kemikalier i miljøet . Plast lavet med hamp olie ville ikke kræve nogen olieprodukter og vil reducere vores brug af en ikke-vedvarende ressource for engangsprodukter .

Maling

indtil 1937 hamp var basen olien i alle malinger . Maling lavet med hamp olie ville ikke forårsage miljøskader , når hældt ned i afløbet og ville have lavere emissioner end de nuværende oliebaserede malinger . Desuden reducerer reducere brugen af oliebaserede produkter brugen af ikke-vedvarende olieressourcerne.

Advarsler

Hvis du er ved at blive stof testes for en eller anden grund , kan hamp olie give et falsk positivt resultat på et lægemiddel screening .
Hamp olie til madlavning eller hudpleje skal være nedkølet eller det vil gå harsk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.