anvendelser af lithiumkarbonatopløsningen

Lithiumcarbonat er en kemisk forbindelse udbredt i psykiatrien . Ifølge bogen rags. com , var denne vigtige anvendelse af lithium carbonat opdaget i 1949 af John Cade , en australsk læge, der opdagede , at personer med bipolar lidelse ( manio-depressiv syndrom) blev fritaget for deres mani , når de behandles med lithium carbonat . Forud for denne vigtige opdagelse var der ingen succesfuld behandling til rådighed for bipolar lidelse

Fakta


Ifølge lookchem . com , lithiumkarbonatopløsningen kemiske formel er CLi2O3 , og det er medlem af alkalimetaller metal -gruppen . Dens atomnummer er tre , det har et smeltepunkt på 720 grader celsius og et kogepunkt på 1. 342 grader celsius . Dens massefylde er 2,11 g /ml ved 25 grader celsius . Lithiumcarbonat er kemisk stabilt og ikke er kræftfremkaldende ( kræft-fremkaldende agens ) .

Bruger


Lithiumcarbonat er en vigtig industrikemikalie anvendes til lavtsmeltende flusmidler med silica og andre materialer . Det bruges også til lithium-ion batteri katoder lavet af litium kobolt oxid , såvel som i fyrværkeri . Lithiumcarbonat er hvad der giver fyrværkeri deres dybe røde farve .
Lithiumcarbonat også bruges til at styrke glas og keramiske produkter , som det ses i sådanne slagfast køkkengrej som Pyrex og sort -hvid fjernsyn rør . Det bruges også i produktionen af aluminium metal , opsparing aluminiumindustrien en masse penge, fordi det reducerer den temperatur, hvor aluminium er produceret fra dets malm . En reduktion i temperatur betyder en reduktion i omkostningerne .
Siden 1950'erne har lithiumkarbonatopløsningen også blevet vedtaget som en anti-psykotisk medicin til at behandle bipolar lidelser og maniske tilstande.

Funktion


Lithiumcarbonat bruges i psykiatrien til behandling af bipolar lidelser fordi lithium ioner er i stand til at blande sig med kemiske reaktioner , der formidle budskaber transporteres til hjernecellerne . Denne ejendom hjælper lindre symptomer på mani hos patienter, der lider af sygdommen .

Advarsel


Ifølge healthyplace. com , bør lithiumkarbonatopløsningen undgås ved patienter, der har betydeligt nedsat eller kardiovaskulær sygdom , natriumdepletering og dehydrering , som stof kunne være giftig for dem .

Side Effects

Kronisk lithium brug har mange bivirkninger , herunder formindskelse af nyre koncentrere evne og nefrogen diabetes insipidus . Patienter, der oplever disse bivirkninger bør undgå dehydrering , fordi det kunne resultere i toksicitet og yderligere lithium fastholdelse . Patienter, der gennemgik kronisk lithium -behandling har oplevet morfologiske ændringer (ændringer i udseende ) med nephron atrofi og glomerulær og interstitiel fibrose . Maniske depressive patienter har også udstillet morfologiske ændringer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.