definition af et forskud direktiv

Et forskud direktiv er et dokument, hvori det hedder den slags og omfanget af livreddende medicinsk behandling en person ønsker , når han bliver inkompetent eller ude af stand til at kommunikere hans begær til lægeligt personale. Dette dokument er anerkendt i alle 50 stater , og kommer som en reaktion på de fremskridt inden for lægevidenskaben , der gør livet forlængelse muligt for lange perioder

Baggrund


Der var en tid, hvor lægen gjorde alle de medicinske beslutninger for hendes patienter . Patienter i øjeblikket efterspørgsel autonomi når der træffes beslutninger , der påvirker deres sundhed og velfærd-" . informeret samtykke " et ønske , at domstolene har valgt at kalde De fleste mennesker ønsker at træffe deres egne beslutninger om udrangerede pleje , og de ønsker at basere disse beslutninger på komplette , nøjagtige og up- to-date information . Der er to forskellige , men lignende , før direktiver . Den ene er en såkaldt livstestamente og den anden kaldes sundhedssektoren fuldmagt .

Living Will


Formålet med et livstestamente , er at formidle en persons ønsker for livreddende eller livsopretholdende medicinske behandlinger , og de betingelser, hvorunder behandlinger vil eller ikke vil blive accepteret . Dokumentet kaldes et livstestamente , fordi den træder i kraft , når den person nævnt i viljen stadig er i live . Et sæt af love , som mange stater tilbyder hovedsagelig koges ned til en snævert fokuseret form af et livstestamente kaldes Do Not genoplive love . Disse love giver patienterne at nægte genoplivningsudstyr , hvis deres hjerte stopper . Disse love beskytter også leverandører af sundhedsydelser , når efter patientens ønsker .

Healthcare Power of Attorney


Også kendt som et holdbart fuldmagt , en sundhedspleje fuldmagt er et dokument , der giver en anden ( en ægtefælle , nær ven eller væsentlige andre ) for at gøre medicinske beslutninger for den person, der er nævnt i dokumentet . Det anvendes til alle former for medicinsk behandling-ikke blot livreddende eller livsopretholdende behandlinger . Den person, behøver ikke at være uhelbredeligt syg eller i en vegetativ tilstand for sundhedsvæsenet fuldmagt til at være i kraft . Men sundhedssektoren fuldmagten beskæftiger sig ikke med livreddende eller livsopretholdende behandlinger . Så det er en god idé at have begge dokumenter klar til at gå i tilfælde af en sundhedskrise . Kontakt din statens love ( kaldet naturlig død retsakter) for at få yderligere instruktioner .

Advance direktiv Begrænsninger


Et forskud direktivet , ikke kan overholdes, hvis den enten ikke er kendt, eller hvis der kun er én kopi af det , der er gemt væk i et pengeskab eller et pengeskab eller andet sted . Hospitaler kan ikke placere en kopi af et forskud direktivet i personens diagrammet , eller pleje-giver læge kan ikke være opmærksomme på dens tilstedeværelse i personens chart . Usikkerheder, eller udtryk, der kan fortolkes på mange måder , kan også findes i de udførte forhånd direktivet . En persons ønsker kan også ændre sig efter et forskud direktivet er færdig .

Det er rigtigt, at nogle læger ikke følger forskud direktivet , selv om de er bekendt med indholdet af dokumentet . Dette sker på grund af pres fra familien , frygt for at blive sagsøgt , og på grund af en uklar direktiv . Disse resultater understøttes af en af de største kliniske studier om emnet kaldet Undersøgelse til Forstå Prognoser og præferencer for resultater og risici ved behandlingen , eller Support undersøgelsen .

nødvendige forbedringer

Der er mange forbedringer , der kan lavet for at gøre et forskud direktivet mere effektivt i sit formål . Nogle forslag bl. a. omfatte en værdi historie beskriver personens religiøse , åndelige og moralske overbevisning , at give oplysninger om de generelle behandlingsmål , og angivelse af, om eller ej heller kunstige hydrering og fodringer ønskes .

Læger er typisk uforberedt på at beskæftige sig med døden af deres patienter , og American Medical Association har involveret sig i læge uddannelse til dette formål . Extreme forslag til at få lægerne til at følge de ønsker af deres patienter omfatter bøder , professionel sanktioner , juridiske tiltag for at få tilkendt erstatning , blandt andre . Nogle stater giver allerede love , der kræver lægerne til at følge fremskridt direktiver , men de er sjældent , om nogensinde , håndhæves .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.