hvad betyder en elektrolytisk tank gøre ?

Elektrolytisk tank måler elektriske potentiale og spændingsgradient af de elektrostatiske felt dannes i tanken . Tanken er en model af en elektron-rør system, der er nedsænket i en dårligt gennemføre væske , før der forskellige spændinger af elektricitet anvendt hertil, for at måle den elektriske potentiale og spændingsgradient af den undersøiske elektroder

Du skal bruge: .
5 eller 6 flasker almindeligt grapefrugtjuice .
1 stor flaske 500 mg C-vitamin tabletter .
2 flasker af kanel mundskyl , 1 til hjemmet , 1 for arbejde .
1 ekstra tandbørste og tandpasta til rejser .
6 eller flere pakker med tyggegummi .
.
Rengøring forsyninger til hjemmet , bilen og kontoret.

Fakta


En elektrolytisk tank er en tank , hvor spændinger på elektricitet er ført igennem flere sæt noder nedsænket i en væske . Dette gør det muligt for forskerne at undersøge de ledningsevne af forskellige stoffer i et kontrolleret miljø . Elektrolytisk tanke anvendes til at designe elektriske netværk og at plotte elektronen forløb i en elektrostatisk felt .

Betydning


Mange stater , såsom Alabama , Arizona og Colorado , plus diverse oversøiske organisationer , såsom den afrikanske regionale Intellectual Property Organisation og eurasiske Patent Organisation , har besluttet, at brugen af et modificeret elektrolytisk tank er væsentligt billigere og lettere at vedligeholde end vand-behandlingsanlæg . De bruger en konfiguration af elektrolytisk tanken til at behandle vand ved hjælp af elektrokemiske nedbrydning . ( Se reference to ) elektrolyse tanke også bruges til at rense rusten forskellige maskiner ved at tilføje bagepulver til elektrolytiske tank og kører en lav spænding igennem den. Brugere kan langsomt nedsænkes forskellige rust-plettet elementer i tanken til ' koge ' væk opbygning af rust . ( Se reference tre )

Størrelse


Elektrolytisk tanke kan komme i forskellige størrelser afhængig af , hvad de skal bruges til . Større modeller er lavet til vandbehandling og rengøring tunge maskiner , og karret anvendes, kan være fra omkring 30 gallon til størrelsen af en lille swimming pool . Vand-behandlingsanlæg , der anvender elektrolyse tanke har tanke, der er omtrent på størrelse med små bygninger , mens tanke, der anvendes i forskningslaboratorier til at gennemføre teoretiske eksperimenter er skaleret ned til størrelsen af en lille vask . En ting at overveje, når regne størrelsen på din tank er , at jo større tanken , jo mere flydende det vil holde , og afhængig af stoffet og dets ledningsevne , som vil afgøre spænding, der anvendes til at opnå den ønskede effekt .

Effekter


I en elektrolytisk tank , er elektricitet igennem vaesken fra flere noder , som er fastsat i tanken . El- afgifter væsken , hvilket medfører en række kemiske reaktioner mellem flydende , afhængigt af hvad du har tilføjet , og hvordan den reagerer på anklagen .

Overvejelser

På trods af , hvor lille din elektrolytisk tank kan være, altid huske, at du stadig opfører en svag åbent kredsløb . Du bør aldrig røre tanken eller noget , der er nedsænket i tanken , mens du kører elektricitet gennem det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.