hvordan man kan finde min Connecticut CNA licensnummer

Så du er en CNA i Connecticut , og du har mistet din CNA licens . Dette kan være et problem , især hvis du er på udkig efter et job og har brug for det til at bevise, at du rent faktisk har den uddannelse, for at være en CNA i din tilstand . Tilladelsen også beviser du gik igennem en akkrediteret CNA licens program i din tilstand . Heldigvis for dig , er det meget let at finde dit CNA licensnummer
1 .
Gå til www. registry . prometric. com /register /publicCT . Dette er hjemmesiden for Connecticut State Sygeplejerske Aide Registry .
2 .
Skriv i boksen hvis dit Social Security nummer eller dit navn og vælg derefter "Enter ". Ideelt set bør danne trække dine oplysninger, herunder dit CNA licensnummer .

3 .
Nedskriv dine CNA licensnummer på et stykke papir én gang hjemmesiden trækker det op og sætte dette papir i din pung . På denne måde vil du altid have det med dig .
4 .
Ring til Connecticut Nurse Aide Registry på ( 800 ) fra 566 til 8. 668 , og give dem dit navn , CPR-nummer , CNA licensnummer og alle andre oplysninger , de beder om at bekræfte du er den, du siger du er . Derefter anmode om, at en kopi af din licens blive sendt til dig .
5 .

Lav en fotokopi af din CNA licens , når du modtager den og sætte denne kopi i din pung , så filen på den ene , der blev sendt til dig på et sikkert sted , så du ikke mister det igen .

gode råd og advarsler


 • Lav tredjedel kopi af din CNA licens og send det til nogen , du stoler på , som en forælder , så du har en backup i tilfælde af at du har brug for et problem i fremtiden . Hvis online-formularen ikke virker , så ring Connecticut Sygeplejerske Aide Registry og give dem dine oplysninger og bede om nummeret i tillæg til en kopi af din licens .
 • Vær opmærksom på , at nogle plejehjem og hospitaler, der ikke vil betale dig som en licenseret CNA , medmindre du kan bevise du har licens . Desuden vil nogle af dem ikke ansætte dig uden den.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.