hvordan man kan slippe af STALKER

At have en stalker er ekstremt skræmmende , især når personen vil ikke forlade dig alene eller viser sig i mærkelige steder . Hvis du nogensinde har fået fornemmelsen af, at du bliver overvåget , er du sandsynligvis er. Lyt til din tarm . Her er nogle måder til at forebygge eller slippe af med en stalker
1 .
Stalkers tendens til at bytte om svage kvinder . Være sikker på, og sørg for den enkelte ved, at du kommer til at kæmpe tilbage , hvis provokeret . Tur med dit hoved op og være opmærksom på dine omgivelser . Tillid er nøglen !
2 .
Sørg dokument hver eneste gang du ser stalker og den måde , at de interagerer med dig . Skriv ned så meget som muligt , herunder den tid og dato . Hvis nogen er med dig , få dem dokumentere begivenheden så godt. Jo mere du dokumentere tider og steder, hvor du havde kontakt med dine stalker , jo lettere vil det være at få et tilhold mod dem , hvis nødvendigt .

3 .
ikke være bange for at ændre dit hus telefonlinje eller din mobiltelefon linje . Jeg ved, at dette kan være en smerte , men dit liv er værd . Ved at ændre dit telefonnummer , har STALKER ikke har på den måde at kommunikere med dig , signalere, at du har fået nok . Hvis den person forsøger at kontakte dig via e-mail , gå videre og skifte din e-mail. De mennesker, der er dine venner vil forstå .
4 .
Sørg for, at den person , der er stalking jer ved, at du overveje hans eller hendes handlinger chikane . Hvis du ikke meddele dette til den enkelte , kan de ikke tro, at de gør noget forkert . Det er okay at fortælle den person , du ikke ønsker dem til at gøre enhver kontakt med dig . Du kan fortælle dem at holde sig væk fra dig for resten af dit liv og du er berettiget til det.
5 .

venligst ikke sætte dig selv i en potentiel situation , hvor skade kan komme til dig . Må ikke gå selv eller køre til steder ved dig selv , hvis du har dårlige problemer med en stalker . Når du er alene hjemme , skal du sørge for at låse døren . Sørg for, at du bliver opmærksom på dine omgivelser .
6 .
Lær selvforsvar eller anden form for kampsport . Det vil hjælpe dig til at føle sig tryg , når du er ved dig selv. Der er mange kampsport studios over hele landet, og det vil hjælpe dig til at føle beføjelse igen . Der er masser af store instruktører , og de hilser nye studerende .
7 .
Hvis du er i stor fare , bevæge sig ud over dine omgivelser i det mindste indtil situationen er taget hånd om . Sørg for at gå til politiet og gøre dem opmærksom på situationen . Du er ikke alene , og hvis nogen er ikke lytter til din situation , at en gå andre om hjælp . Du er aldrig alene , og der er hotlines , som du kan ringe til , hvis du har et problem med en stalker .

gode råd og advarsler


 • Hvis du på noget tidspunkt du føler dig i stor fare , ringe til politiet . Det er deres job at beskytte dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.